Jacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006 - Verkauft

Jacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006 kaufen? Bieten Sie von 85!
Jacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006 kaufen? Bieten Sie von 85!Jacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006 kaufen? Bieten Sie von 85!Jacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006 kaufen? Bieten Sie von 85!
ähnlichen Artikel einstellen
  • Jacob Kanbier (1949-2020)
TypMalerei
Jahr2006
TechnikAcryl
TrägerPapier
StilExpressionistisch
ThemaNackt
GerahmtNicht gerahmt
Maße72 cm x 51 cm (h x b)
SigniertHand signiert
Übersetzt mit Google Translate. Originaltext anzeigen .
Mooie gekleurd naakt op karton van Jacob Kanbier. Jaar: 2006. Afmetingen blad: H72 x b51cm. Het werk is rechts onderaan gesigneerd. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.


In 1985 begon Jacob Kanbier zijn opleiding aan de kunstacademie in Amsterdam, maar het kunstonderwijs sprak hem niet aan, zodat hij grotendeels autodidact is. Kanbier laat zich inspireren door vooral Willede Kooning en Jean-Michel Basquiat. In navolging van deze kunstenaars maakt hij vooral 'ruig' werk in een 'explosief' creatief proces, met de benaming 'live-action painting'. Hij rekent zichzelf tot de neosymbolisten. Hij werkte samen met verwante kunstenaars als Justus Donker en de After Nature-groep van Peter Klashorst.

In 1987 had Kanbier zijn eerste solo-expositie in Museum De Lakenhal in Leiden en trad hij op in een 'action-painting show' bij de Boulevard of Broken Dreams in Amsterdam. Daaraan namen ook Herman Brood, Jules Deelder en Simon Vinkenoog deel. In 1989 presenteerde hij in het Stedelijk Museum (Amsterdam) het Manifest van het Neosymbolisme.
Kanbier werkte, na periodes in Parijs, Praag en Friesland, in zijn geboortestad Leiden. Werk van hem maakt deel uit van de kunstcollecties van onder meer koningin Juliana, Prins Willem-Alexander, het Eerste Kamergebouw in Den Haag, Museum De Lakenhal, Wim Kok, Hedy d'Ancona en Felix Rottenberg.

ZustandSehr gut

GarantieBei der Einstellung des Loses erkläre ich, dass ich den bei Kunstveiling geltenden Garantiebedingungen hinsichtlich einer korrekten Beschreibung des angebotenen Loses, zustimme

Der Verkäufer übernimmt die volle Verantwortung für diesen Artikel. Kunstveiling bietet nur die Plattform für diese Transaktion an, die direkt mit dem Verkäufer abgerechnet werden muss. Mehr Information.

Jacob Kanbier (1949-2020)

Niederländisch Niederländisch Alle Werke von diesem Künstler (5)

Angeboten durch  KiewitKunstonder100euro
FA. (35)

Mitglied seit 2014
1020 verkaufte Lose
Alle Lose von diesem Anbieter (355)
Pinterest
51 cm
72 cm
Der Artikel ist verkauft für 97,75 (inkl. 15% Auktionsprovision)
Auktionsdetails
Startzeit:01-12-2022 um 16:21
Endzeit:11-12-2022 um 19:10
Gebote (1)
Shrekky73
10 Dez. / 20:59
€ 85
Sie haben noch keinen Account?
Durch die Erstellung eines kostenlosen Kontos können Sie auf {{numberOfItems}} Artikel bieten oder selbst einen Artikel in die Auktion aufnehmen.