• Favoriten
 • Registrieren
 • Artikel verkaufen
 • Populär
 • Zum ersten Mal angeboten
 • Nur im Nachgebot
 • Heute angeboten
 • Endet heute
 • Ab 1 Euro
Niederländisch
Englisch
Français
 1. Home
 2. >
 3. Specials

Specials

 • À Tout Prix Special

  In deze à tout prix (ATP) veiling worden alle items aangeboden vanaf 1 euro. Een spannende manier van meedoen aan een veiling!

  Zelf een item aanbieden in deze Special?
  Voor alle items die in deze Special worden aangeboden, geldt een verplicht openingsbod van 1 euro én een minimale veilingwaarde van 100 euro. Werken waarvan de kunstenaar/designer niet bekend is, zijn niet toegestaan.

  SPECIAL ZEIGEN
  special
 • Beelden & Objecten Special

  De Beelden & Objecten Special, een veilingspecial gevuld met beelden en objecten: van brons tot glas en van porselein tot kunststof.

  Zelf een beeld of object aanbieden in deze Special?
  Voor alle beelden die in deze Special worden aangeboden geldt als voorwaarde dat de verwachte opbrengst (de veilingwaarde) minimaal 100 euro. Alleen vrij gevormde objecten of collectibles, dus geen toegepaste kunst.

  SPECIAL ZEIGEN
  special
 • Exclusive Special

  Een Special gevuld met exclusieve kunstwerken! Alle werken die in deze Special worden aangeboden hebben een minimale veilingwaarde van 750 euro.

  Zelf een exclusief kunstwerk aanbieden?
  De werken in de veiling zullen door de veilingmeester beoordeeld worden of deze niet te duur zijn aangeboden en voldoen aan een minimaal getaxeerde veilingwaarde van € 750,-. De werken kunnen aangeboden met een openingsbod € 750 of hoger. Het is ook toegestaan om werken vanaf 1 euro te laten starten. Voorwaarde is dus wel dat het werk een minimale veilingwaarde van € 750 heeft.

  special
 • CoBrA Special

  Deze CoBrA-Special is voor alle liefhebbers van deze revolutionaire kunstenaarsbeweging!

  Wilt u een item in deze Special plaatsen?
  De volgende kunstenaars zijn toegestaan:

  Nederland: Karel Appel, Eugène Brands, Constant, Corneille, Jan Elburg, Gerrit Kouwenaar, Lucebert, Jan Nieuwenhuys, Anton Rooskens, Shinkichi Tajiri, Theo Wolvecamp, Bram Bogart, Lotti van der Gaag, Wim de Haan, Piet Ouborg, Bert Schierbeek, Dora Tuynman, Ferdi, Henny Riemens.

  België: Pierre Alechinsky, Christian Dotremont, Joseph Noiret, Louis van Lint, Reinhoud, Raoul Ubac, Serge Vandercam.

  Denemarken: Else Alfelt, Mogens Balle, Ejler Bille, Sonja Ferlov, Henry Heerup, Egill Jacobsen, Robert Jacobsen, Asger Jorn, Erik Ortvad, Carl-Henning Pedersen.

  Overige: Karl Otto Gotz (DE), Jean-Michel Atlan (FR), Jacques Doucet (FR), Stephen Gilbert (UK) Anneliese Hager (DE), William Gear (UK), Madeleine Szemere Kemeny (HON), Ernest Mancoba (ZA), Anders Osterlin (SE)

  special
 • Street Art, Pop Art & Pop Culture Special

  Pop Art, Street Art en Pop Culture is het thema van deze veilingspecial! Het gebruik van beelden en onderwerpen uit de massacultuur is dankzij pioniers als Roy Lichtenstein en Andy Warhol uitgegroeid tot populaire kunstvorm. Bied mee en haal een echte blikvanger in huis!

  Zelf een item aanbieden in deze Special?
  Alle kunstwerken die passen binnen het thema, mogen worden aangeboden in deze veilingspecial.

  special
 • Moderne Schilderijen Special > 300 euro

  Tijd voor iets nieuws boven de bank? Bekijk dan deze Moderne Schilderijen Special!

  Zelf een item aanbieden in deze Special?
  Voor alle schilderijen die in deze Special worden aangeboden, is een minimale veilingwaarde van 300 euro vereist. Werken waarvan de kunstenaar niet bekend is, zijn niet toegestaan.

  special
 • Klassieke Kunst Special > 250 euro

  In deze Special treft u bloemstillevens, landschappen, interieurs en stadsgezichten en andere klassieke thema's binnen de kunstgeschiedenis. De werken in deze Special zijn vervaardigd voor 1950.

  Zelf een klassiek kunstwerk plaatsen in deze Special?
  Voor alle items in deze Special geldt een minimaal openingsbod (en veilingwaarde) van 250 euro. Alleen werk dat gedateerd is voor 1950 kan worden aangeboden.

  special
Sie haben noch keinen Account?
Durch die Erstellung eines kostenlosen Kontos können Sie auf {{numberOfItems}} Artikel bieten oder selbst einen Artikel in die Auktion aufnehmen.