Sam Drukker - Ingelijste zeefdruk: Beatrix - 1995 - Vendu

AcheterSam Drukker - Ingelijste zeefdruk: Beatrix - 1995? Enchérissez de 150!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Estampes (Signé à la main)

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterSam Drukker - Ingelijste zeefdruk: Beatrix - 1995? Enchérissez de 150!
AcheterSam Drukker - Ingelijste zeefdruk: Beatrix - 1995? Enchérissez de 150!AcheterSam Drukker - Ingelijste zeefdruk: Beatrix - 1995? Enchérissez de 150!AcheterSam Drukker - Ingelijste zeefdruk: Beatrix - 1995? Enchérissez de 150!AcheterSam Drukker - Ingelijste zeefdruk: Beatrix - 1995? Enchérissez de 150!AcheterSam Drukker - Ingelijste zeefdruk: Beatrix - 1995? Enchérissez de 150!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Sam Drukker (1957)
Type d'œuvre d'artEstampes (Signé à la main)
Année1995
TechniqueSérigraphie
SupportPapier
StyleModerne
SujetPortrait
EncadréEncadré
Dimensions64 x 62 cm (h x l)
incl. cadre80 x 79 cm (h x l)
SignéSigné à la main
Tirage5/35
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
Ingelijste zeefdruk van Sam Drukker. Titel: Beatrix Jaar: 1995. Oplage: 5/35.
 Afmetingen incl lijst: H80 x b79cm. Afmetingen  voorstelling: H64 x b62cm
Het werk is , rechts onderaan, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk kan volledig worden gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden via een koerier(Swift).

Sam Drukker (Goes, 20 november 1957) is een Nederlands kunstschilder en tekenaar.

Leven en werk
Drukker groeide op in Assen. Hij studeerde aan Academie Minerva (1977-1982) in de stad Groningen, waar hij les had van onder meer Matthijs Röling. Hij volgde daarnaast de Lerarenopleiding Ubbo Emmius (1978-1984) in Groningen.

Drukker woonde en werkte na zijn studie in Parijs (1984-1985) en Amsterdam, sinds 1997 woont hij afwisselend in Barcelona en Amsterdam. Vanaf 1990 geeft hij les aan de Wackers Academie in Amsterdam. Drukker wordt als schilder gerekend tot de vierde generatie van De Groep en de onafhankelijk realisten. Hij was mede-oprichter van "Het Nederlands Portretschap" (1991). Voor Assen maakte Drukker in 1990 een Joods monument. Hij beeldde zichzelf af op het monument als een hurkende man zonder gebedskleed.

Tussen 2012 en 2014 schilderde Drukker tien Joodse mannen die volwassen waren tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de periode dat hij deze mannen portretteerde waren zij in de leeftijd tussen de 83 en 103 jaar. De tien Minje schilderijen en achttien voorstudies op papier werden in 2014 tentoongesteld in het Kunstkabinet van het Joods Historisch Museum in Amsterdam. Het Minje-project was daarna te zien in museum BAC in Zwitserland, Pictura in Groningen en in Museum Sjoel Elburg.

Waardering
In 2011 werd Sam Drukker verkozen tot Kunstenaar van het Jaar, een prijs die hij op 5 november 2011 in de Hermitage Amsterdam in ontvangst mocht nemen. Naar aanleiding van deze verkiezing exposeerde Drukker van 13 november 2011 tot en met 13 februari 2012 in Museum Flehite te Amersfoort. Bij deze overzichtstentoonstelling kwam het boek Een dunne huid uit. Deze tentoonstelling trok meer dan 17.000 bezoekers.






État
ÉtatTrès bon
Dans de très bonnes conditions.
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : 's-gravenzande, Les Pays-Bas
service-de-transportSi vous ne parvenez pas à récupérer une œuvre vous-même, vous pouvez faire appel à un service de messagerie pour récupérer l'œuvre. Cliquez ici pour plus d'informations sur son fonctionnement et consultez les tarifs.
EnvoiEn raison de sa taille ou de sa fragilité, il n'est pas possible d'envoyer cet article par courrier ordinaire.

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve à'S-GRAVENZANDE,  Les Pays-Bas
Détails de la vente
Heure de début1-7-2022 à 21:59
Heure de fin10-7-2022 à 20:12
Enchères (1)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères