• Favoris
 • S'inscrire
 • Vendre un lot
 • Populaires
 • Se clôturent aujourd'hui
 • 1ère fois en vente
 • Mise à prix à 1 euro
 • Mis en vente aujourd'hui
 • Dernière chance
 • Uniquement après-vente
néerlandais
allemand
anglais
 1. Accueil
 2. >
 3. Ventes spéciales

Ventes spéciales

 • Vrouwen in de Kunst Special

  Een Special waarin uitsluitend werk gemaakt door vrouwelijke kunstenaars wordt aangeboden!

  Zelf een kunstwerk aanbieden in deze Special?
  Alle stijlen, technieken, materialen en prijscategorieën zijn in deze Special toegestaan, met als enige voorwaarde dat het werk door een vrouwelijke kunstenaar is vervaardigd.

  Voir la vente spéciale
  special
 • ZERO, Op-Art & Minimalisme Special

  Geometrische vormen, monochrome kleurvlakken en optische illusies: deze Special is gevuld met werken die passen binnen de kunststromingen ZERO, Op-Art en Minimalisme!

  Zelf een kunstwerk aanbieden in deze Special?
  In deze Special kan zowel origineel werk (schilderijen, tekeningen) als grafiek en driedimensionaal werk worden aangeboden binnen, mits ze binnen het thema van deze Special passen.

  Voir la vente spéciale
  special
 • Zomeropruiming Special

  Het is zomer! Voor veel verkopers een goed moment om hun collectie eens flink op te schonen en voor liefhebbers en verzamelaars een mooie kans om voor een aantrekkelijke prijs een prachtig kunstwerk te bemachtigen. Alle werken in deze Zomeropruiming Special worden aangeboden met openingsbod van 1 euro.

  Zelf een kunstwerk aanbieden in deze Special?
  Voor deze Special geldt een verplicht openingsbod op alle items van 1 euro.

  special
 • Exclusieve Grafiek Special (> 200 euro)

  Bied mee op bijzondere en exclusieve grafische werken, zoals zeefdrukken, etsen en houtsneden van internationaal bekende kunstenaars!

  Een item in de Special plaatsen?
  In deze Special kunt u moderne en klassieke grafiek aanbieden met een minimale veilingwaarde van 200 euro. Een openingsbod van 1 euro is toegestaan, mits de getaxeerde waarde van het werk minimaal 200 euro betreft.

  special
 • Betaalbaar & Ingelijst Special

  In deze 'Betaalbaar & Ingelijst' Special vindt u een grote verscheidenheid aan betaalbare kunstwerken (met een openingsbod van maximaal 50 euro) die direct aan de muur kunnen. Perfect voor een snelle make-over van uw interieur, of om iemand cadeau te doen!

  Zelf een kunstwerk aanbieden in deze Special?
  In deze Special kunnen uitsluitend ingelijste werken worden aangeboden (of werken met een ophangsysteem, dus direct klaar om aan de muur te hangen). Bovendien geldt voor deze Special een maximaal openingsbod van 50 euro.

  special
 • Fotografie Special

  Deze Special staat volledig in het teken van fotografie, een veelzijdige en toegankelijke kunstvorm die sinds het midden van de twintigste eeuw steeds populairder is geworden onder kunstliefhebbers en verzamelaars.

  Zelf een kunstwerk aanbieden in deze Special?
  In de Special mogen uitsluitend werken in de categorie Fotografie worden geplaatst. Het is toegestaan om maximaal 10 werken van 1 kunstenaar te plaatsen.

  special
 • Design, Glas en Keramiek Special

  Bent u liefhebber van mooi design of verzamelt u glas of keramiek? Bekijk dan het aanbod in deze veilingspecial!

  special
 • À Tout Prix Special

  In deze à tout prix (ATP) veiling worden alle items aangeboden vanaf 1 euro. Een spannende manier van meedoen aan een veiling!

  Zelf een item aanbieden in deze Special?
  Voor alle items die in deze Special worden aangeboden, geldt een verplicht openingsbod van 1 euro én een minimale veilingwaarde van 100 euro. Werken waarvan de kunstenaar/designer niet bekend is, zijn niet toegestaan.

  special
 • Beelden & Objecten Special

  De Beelden & Objecten Special, een veilingspecial gevuld met beelden en objecten: van brons tot glas en van porselein tot kunststof.

  Zelf een beeld of object aanbieden in deze Special?
  Voor alle beelden die in deze Special worden aangeboden geldt als voorwaarde dat de verwachte opbrengst (de veilingwaarde) minimaal 100 euro. Alleen vrij gevormde objecten of collectibles, dus geen toegepaste kunst.

  special
 • Exclusive Special

  Een Special gevuld met exclusieve kunstwerken! Alle werken die in deze Special worden aangeboden hebben een minimale veilingwaarde van 750 euro.

  Zelf een exclusief kunstwerk aanbieden?
  De werken in de veiling zullen door de veilingmeester beoordeeld worden of deze niet te duur zijn aangeboden en voldoen aan een minimaal getaxeerde veilingwaarde van € 750,-. De werken kunnen aangeboden met een openingsbod € 750 of hoger. Het is ook toegestaan om werken vanaf 1 euro te laten starten. Voorwaarde is dus wel dat het werk een minimale veilingwaarde van € 750 heeft.

  special
 • CoBrA Special

  Deze CoBrA-Special is voor alle liefhebbers van deze revolutionaire kunstenaarsbeweging!

  Wilt u een item in deze Special plaatsen?
  De volgende kunstenaars zijn toegestaan:

  Nederland: Karel Appel, Eugène Brands, Constant, Corneille, Jan Elburg, Gerrit Kouwenaar, Lucebert, Jan Nieuwenhuys, Anton Rooskens, Shinkichi Tajiri, Theo Wolvecamp, Bram Bogart, Lotti van der Gaag, Wim de Haan, Piet Ouborg, Bert Schierbeek, Dora Tuynman, Ferdi, Henny Riemens.

  België: Pierre Alechinsky, Christian Dotremont, Joseph Noiret, Louis van Lint, Reinhoud, Raoul Ubac, Serge Vandercam.

  Denemarken: Else Alfelt, Mogens Balle, Ejler Bille, Sonja Ferlov, Henry Heerup, Egill Jacobsen, Robert Jacobsen, Asger Jorn, Erik Ortvad, Carl-Henning Pedersen.

  Overige: Karl Otto Gotz (DE), Jean-Michel Atlan (FR), Jacques Doucet (FR), Stephen Gilbert (UK) Anneliese Hager (DE), William Gear (UK), Madeleine Szemere Kemeny (HON), Ernest Mancoba (ZA), Anders Osterlin (SE)

  special
 • Street Art, Pop Art & Pop Culture Special

  Pop Art, Street Art en Pop Culture is het thema van deze veilingspecial! Het gebruik van beelden en onderwerpen uit de massacultuur is dankzij pioniers als Roy Lichtenstein en Andy Warhol uitgegroeid tot populaire kunstvorm. Bied mee en haal een echte blikvanger in huis!

  Zelf een item aanbieden in deze Special?
  Alle kunstwerken die passen binnen het thema, mogen worden aangeboden in deze veilingspecial.

  special
 • Moderne Schilderijen Special > 300 euro

  Tijd voor iets nieuws boven de bank? Bekijk dan deze Moderne Schilderijen Special!

  Zelf een item aanbieden in deze Special?
  Voor alle schilderijen die in deze Special worden aangeboden, is een minimale veilingwaarde van 300 euro vereist. Werken waarvan de kunstenaar niet bekend is, zijn niet toegestaan.

  special
 • Klassieke Kunst Special > 250 euro

  In deze Special treft u bloemstillevens, landschappen, interieurs en stadsgezichten en andere klassieke thema's binnen de kunstgeschiedenis. De werken in deze Special zijn vervaardigd voor 1950.

  Zelf een klassiek kunstwerk plaatsen in deze Special?
  Voor alle items in deze Special geldt een minimaal openingsbod (en veilingwaarde) van 250 euro. Alleen werk dat gedateerd is voor 1950 kan worden aangeboden.

  special
Pas encore enregistré(e) ?
En créant un compte gratuit, vous pouvez enchérir sur {{numberOfItems}} lots ou mettre vous-même un lot en vente aux enchères.