Ad Arma - Het geluid van een zomernacht (Unicum, geen serie!) - Verkocht

Ad Arma - Het geluid van een zomernacht (Unicum, geen serie!) kopen? Bied vanaf 70!
Ad Arma - Het geluid van een zomernacht (Unicum, geen serie!) kopen? Bied vanaf 70!Ad Arma - Het geluid van een zomernacht (Unicum, geen serie!) kopen? Bied vanaf 70!Ad Arma - Het geluid van een zomernacht (Unicum, geen serie!) kopen? Bied vanaf 70!Ad Arma - Het geluid van een zomernacht (Unicum, geen serie!) kopen? Bied vanaf 70!Ad Arma - Het geluid van een zomernacht (Unicum, geen serie!) kopen? Bied vanaf 70!Ad Arma - Het geluid van een zomernacht (Unicum, geen serie!) kopen? Bied vanaf 70!Ad Arma - Het geluid van een zomernacht (Unicum, geen serie!) kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Ad Arma (1954)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1992
TechniekEts
DragerGeschept Papier
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen103 cm x 66 cm (h x b)
Passe-partout139 cm x 93 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage1
Te koop deze (zeer!) grote ets "het Geluid van een Zomernacht" van Ad Arma uit 1992. Het betreft een uniek werk, dus geen ets in serie! Fraaie compositie vanuit vier platen. Typisch Ad Arma thema. Gesigneerd onderzijde.  Met droogstempel van Ad Arma in het papier. Echt fraai en uniek werk. 

Te koop inclusief passe partout. De lijst is zeer groot (en fragiel) en gebruiken we weer voor een ander werk. Indien echt gewenst ook nog over te nemen tegen kostprijs.

Ophalen in Nederhorst den Berg. Eventueel ook van te voren te bezichtigen. Indien in een redelijke straal rond Amsterdam is het ook mogelijk om te bezorgen. De optie bezorging per pakketpost is in een grote koker dus dan zonder passe partout.
ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ad Arma (1954)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (5)
Geplaatst door  Gartas
FA. 

Lid sinds 2015
2 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
Pinterest
93 cm
139 cm
66 cm
103 cm
Dit item is verkocht voor 80,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:27-06-2020 om 21:17
Eindtijd:13-07-2020 om 17:41
Biedingen (1)
ArpArpA
13 jul. / 16:45
€ 70
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.