Ad Arma - Kleurenets, Een wandeling met de hond - Ingelijst (Groot)

Ad Arma - Kleurenets, Een wandeling met de hond - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Ad Arma - Kleurenets, Een wandeling met de hond - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Ad Arma - Kleurenets, Een wandeling met de hond - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!Ad Arma - Kleurenets, Een wandeling met de hond - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Ad Arma (1954)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1996
TechniekEts
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen88 cm x 69 cm (h x b)
Incl. lijst105 cm x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage1/5
Grote, fraai ingelijste ets door Ad Arma.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Ad Arma (1954)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (10)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (355)

Lid sinds 2010
48966 verkochte items
Alle items van deze verkoper (501)
75 cm
105 cm
69 cm
88 cm
Sluit over 1d 7u 14m 17s
Huidig bod€ 20
Veilingkosten : 15%
Volgend minimum bod: € 25
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd15-3-2023 om 16:26
Eindtijd26-3-2023 om 21:06
Biedingen (6)
moniquevermaas
gisteren / 21:23
€ 20
JAATEN
gisteren / 20:12
€ 15
moniquevermaas
gisteren / 20:12
€ 10
moniquevermaas
gisteren / 20:12
€ 5
JAATEN
gisteren / 20:12
€ 3
moniquevermaas
gisteren / 12:36
€ 1
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.