Ad van Hassel - Zeefdruk. ”Tulpen VII” ingelijst

Ad van Hassel - Zeefdruk. ”Tulpen VII” ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Ad van Hassel - Zeefdruk. ”Tulpen VII” ingelijst kopen? Bied vanaf 40!Ad van Hassel - Zeefdruk. ”Tulpen VII” ingelijst kopen? Bied vanaf 40!Ad van Hassel - Zeefdruk. ”Tulpen VII” ingelijst kopen? Bied vanaf 40!Ad van Hassel - Zeefdruk. ”Tulpen VII” ingelijst kopen? Bied vanaf 40!Ad van Hassel - Zeefdruk. ”Tulpen VII” ingelijst kopen? Bied vanaf 40!Ad van Hassel - Zeefdruk. ”Tulpen VII” ingelijst kopen? Bied vanaf 40!Ad van Hassel - Zeefdruk. ”Tulpen VII” ingelijst kopen? Bied vanaf 40!Ad van Hassel - Zeefdruk. ”Tulpen VII” ingelijst kopen? Bied vanaf 40!Ad van Hassel - Zeefdruk. ”Tulpen VII” ingelijst kopen? Bied vanaf 40!Ad van Hassel - Zeefdruk. ”Tulpen VII” ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Ad van Hassel (1953)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1997
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlExpressionistisch
OnderwerpBloemen en Planten
IngelijstIngelijst
Afmetingen35 cm x 35 cm (h x b)
Lijst58 cm x 58 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage85/100


Herkenbare expressieve kleuren zeefdruk van Ad van Hassel (1953).
Voorstelling: ”Tulpen VII” .
Afmetingen afbeelding: B. 35 x H. 35 cm, ingelijst B. 58 x H. 58 cm.
Oplage: 85 van 100, rechtsonder in potlood vermeld.
Met de hand (potlood) gesigneerd, links onder .
Foto's maken deel uit van de beschrijving.

Over de kunstenaar:
Ad van Hassel werd in 1953 geboren in Roosendaal. Hij volgt zijn opleiding tot beeldend kunstenaar in het atelier van Maarten Krabbé. Hier leert hij te werken met verschillende technieken. Thema’s van zijn werk zijn vaak landschappen, bloemen en stadsgezichten. Zijn gevoel voor detail is vooral in zijn etsen terug te zien. In 1985 wordt dan ook een ets van hem opgenomen in het Rijksprentenkabinet van het Rijksmuseum in Amsterdam.
In 1980 begon Ad van Hassel met schilderen. Na jaren van creatieve omzwervingen, begon hij in 1983 twee exclusieve galleries in de Amsterdamse Sonesta en Krasnapolsky hotels. Het meest bekend zijn echter zijn tulpenschilderijen en zijn kleurrijke zeefdrukken.
In 1990 legde Van Hassel zich toe te op het maken van zeefdrukken van zijn schilderijen. Hij bereikte zo’n goede kwaliteit dat al snel ook andere kunstenaars hun werk door hem lieten zeefdrukken. Zo was hij 12 jaar de huisdrukker van Herman Brood. Ook Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam, Peter Diem en vele andere kunstenaars maakten veelvuldig van zijn vakkennis gebruik.
Ad heeft zich ook gespecialiseerd in een nieuwe techniek. Met CNC-lasersnijden en frezen van diverse kunststoffen maakt Ad gekleurde sculpturen. Ad van Hassel is een innovatieve kunstenaar, bekend in binnen- en buitenland.
ConditieGoed

Werk is in een zeer goede conditie.

Het werk zit in een geborstelde lijst, en heeft enige plekjes zie de foto's voor een goede indruk.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ad van Hassel (1953)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (16)

Geplaatst door  duif
FA. (50)

Lid sinds 2018
1570 verkochte items
Alle items van deze verkoper (143)
Pinterest
58 cm
58 cm
35 cm
35 cm
Sluit over 4d 21u 54m 28s
Openingsbod€ 40
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:25-01-2023 om 23:46
Eindtijd:05-02-2023 om 16:56
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.