• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Aldo Rossi: Ets. Abitazioni su un fiume

Aldo Rossi: Ets. Abitazioni su un fiume kopen? Bied vanaf 150!

Dit item is verkocht Toon item

Aldo Rossi: Ets. Abitazioni su un fiume

Grafiek na 1900

Verkoopprijs: € 150,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Aldo Rossi: Ets. Abitazioni su un fiume kopen? Bied vanaf 150!
Aldo Rossi: Ets. Abitazioni su un fiume kopen? Bied vanaf 150!Aldo Rossi: Ets. Abitazioni su un fiume kopen? Bied vanaf 150!
Aldo Rossi: Ets. Abitazioni su un fiume kopen? Bied vanaf 150!Aldo Rossi: Ets. Abitazioni su un fiume kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (277)

Lid sinds 2010
37129 verkochte items
Alle items van deze verkoper (272)
  • Aldo Rossi (1931-1997)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

 

Erg mooie en unieke ets van Aldo Rossi. Aldo Rossi geldt als een van de meest belangrijke designers en architecten van de vorige eeuw. Ook zijn grafische werk wordt zeer goed gewaardeerd en werd geëxposeerd in verschillende vooraanstaande galerieën en musea

Het werk kan eventueel ook zonder lijst vezonden worden voor 10 euro, al is werk wel erg mooi ingelijst.Titel: Abitazioni su un fiume
Jaartal: 1994
Oplage: V/XXX

Afmetingen beeld: 26 cm x 15 cm (inclusief lijst 58 cm x 42 cm)
Gesigneerd: Ja, handgesigneerd.
Materiaal: Ets op geschept papier
Ingelijst:  Ja, mooi Conditie:
In zeer goede staat.

 

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)Verzendkosten:
Dit werk kan niet worden verzonden.  Afhalen in Amsterdam-ZO tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Bezorging is mogelijk voor 40 euro binnen NL (Muv De Eilanden/Zeeuws Vlaanderen).

Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam-ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 150,00

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:22-04-2013 om 13:31
Eindtijd:06-05-2013 om 13:31
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.