• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Alessandro Mendini: Pentekening, Colonna quadro vaso mobile - ingelijst

Alessandro Mendini: Pentekening, Colonna quadro vaso mobile - ingelijst kopen? Bied vanaf 250!

Dit item is verkocht Toon item

Alessandro Mendini: Pentekening, Colonna quadro vaso mobile - ingelijst

Tekening / Aquarel

Verkoopprijs: € 250,00

Vergelijkbaar item plaatsen

Andere items

Alessandro Mendini: Pentekening, Colonna quadro vaso mobile - ingelijst kopen? Bied vanaf 250!
Alessandro Mendini: Pentekening, Colonna quadro vaso mobile - ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Alessandro Mendini: Pentekening, Colonna quadro vaso mobile - ingelijst kopen? Bied vanaf 250!
Alessandro Mendini: Pentekening, Colonna quadro vaso mobile - ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Alessandro Mendini: Pentekening, Colonna quadro vaso mobile - ingelijst kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (272)

Lid sinds 2010
36993 verkochte items
Alle items van deze verkoper (259)
  • Alessandro Mendini (1931)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

Zeer mooie en bijzondere pentekening van Alessandro Mendini. Mendini is als ontwerper vele jaren toonaangevend geweest en heeft grote invloed gehad op de ontwikkeling van het Italiaans design. In Nederland is hij vooral bekend door zijn werk voor het Groninger museum. De tekening is mooi ingelijst

Titel: Colonna quadro vaso mobile
Jaartal: 1986
Afmetingen beeld:  29cm x  20,5cm (afmetingen lijst:  46cm x 36,5cm)
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met pen
Ingelijst: Ja, kan direct aan de muur
Materiaal:   Ingekleurde pentekening op papier
Herkomst: Torch Gallery Amsterdam

Conditie:
In zeer goede staat.

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden zonder lijst voor 10 euro in pakket/koker. Afhalen in Amsterdam Z-O tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam Z-O, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 250,00

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:20-03-2014 om 17:17
Eindtijd:31-03-2014 om 18:17

Biedingen (1):

jpmr5503
22 mrt. / 16:02
€ 250
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.