• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Allen Jones - Gesigneerde LP-hoes, The Rebel Kind

Allen Jones - Gesigneerde LP-hoes, The Rebel Kind kopen? Bied vanaf 1!

Dit item is verkocht Toon item

Allen Jones - Gesigneerde LP-hoes, The Rebel Kind

Bijzondere Uitgaves

Verkoopprijs: € 23,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Allen Jones - Gesigneerde LP-hoes, The Rebel Kind kopen? Bied vanaf 1!
Allen Jones - Gesigneerde LP-hoes, The Rebel Kind kopen? Bied vanaf 1!Allen Jones - Gesigneerde LP-hoes, The Rebel Kind kopen? Bied vanaf 1!Allen Jones - Gesigneerde LP-hoes, The Rebel Kind kopen? Bied vanaf 1!
Allen Jones - Gesigneerde LP-hoes, The Rebel Kind kopen? Bied vanaf 1!Allen Jones - Gesigneerde LP-hoes, The Rebel Kind kopen? Bied vanaf 1!Allen Jones - Gesigneerde LP-hoes, The Rebel Kind kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (275)

Lid sinds 2010
37062 verkochte items
Alle items van deze verkoper (172)
  • Allen Jones (1937)
TypeBijzondere Uitgaves
Jaartal1983
TechniekMultimedia
Afmetingen31.5 cm x 31.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Offsetlithografie op dubbelzijdige platenhoes en platenlabel, met bijbehorende 12 '' vinylplaat. De hoes is door Allen Jones ontworpen en met de hand gesigneerd.

Verschillende artiesten – The Rebel Kind, 1983.


Label: Lolita – 5007


Allen Jones, is een Engelse kunstenaar, schilder en beeldhouwer wiens werk vaak elementen van erotica en forniphilia bevat. Geboren in 1937 in Southampton, studeerde Jones aan het Hornsey College of Art. Hij werd verbannen uit het Royal College of Art, waar hij met onder meer Hockney en Kitaj had gewerkt, en doceerde lithografie aan het Croydon College of Art
tussen 1961 en 1963. In 1964 verhuisde hij naar New York en in 1969 verworven zijn erotische sculpturen lovende kritieken, die de set van Kubricks film Clockwork Orange inspireerden (vaak verward als zijnde Jones 'werk).

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

ZZLP

Conditie

ConditieZeer Goed

Zeer goede staat. Lichte gebruikssporen.

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 23,00(Incl. 15% veilingkosten)

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:15-05-2020 om 12:24
Eindtijd:31-05-2020 om 19:37

Biedingen (7):

Bombazijn
31 mei / 18:55
€ 20
ivandeverschr
21 mei / 11:02
€ 15
Slim
21 mei / 11:02
€ 12
Slim
15 mei / 21:08
€ 10
averleysen
15 mei / 21:08
€ 5
Slim
15 mei / 16:53
€ 3
nelleke1958
15 mei / 15:29
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.