Ami Bernard Zillweger - Ami Bernard Zillweger: Acryl op papier, Groen landschap - Ingelijst - Verkocht

Ami Bernard Zillweger - Ami Bernard Zillweger: Acryl op papier, Groen landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ami Bernard Zillweger - Ami Bernard Zillweger: Acryl op papier, Groen landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
Ami Bernard Zillweger - Ami Bernard Zillweger: Acryl op papier, Groen landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!Ami Bernard Zillweger - Ami Bernard Zillweger: Acryl op papier, Groen landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!Ami Bernard Zillweger - Ami Bernard Zillweger: Acryl op papier, Groen landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ami Bernard Zillweger (1942)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekAcryl
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen29 x 24 cm (h x b)
Incl. lijst62 x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Groen landschap
Jaartal: niet gedateerd
Afmetingen lijst: 62 cm x 52 cm (Blad: 29 cm x 24 cm)
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Acryl op papier
Ingelijst: Ja, in houten lijst
Conditie: In zeer goede staat.


Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

 

QQKMN

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Ami Bernard Zillweger (1942)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
9954 verkochte items
Alle items van deze verkoper (43)
52 cm
62 cm
24 cm
29 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd25-5-2018 om 11:18
Eindtijd3-6-2018 om 10:17
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken