• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Ando Hiroshige - Houtdruk, Oiso

Ando Hiroshige - Houtdruk, Oiso kopen? Bied vanaf 35!

Dit item is verkocht Toon item

Ando Hiroshige - Houtdruk, Oiso

Grafiek tot 1900

Verkoopprijs: € 51,75 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen

Andere items

Ando Hiroshige - Houtdruk, Oiso kopen? Bied vanaf 35!
Ando Hiroshige - Houtdruk, Oiso kopen? Bied vanaf 35!Ando Hiroshige - Houtdruk, Oiso kopen? Bied vanaf 35!Ando Hiroshige - Houtdruk, Oiso kopen? Bied vanaf 35!
Ando Hiroshige - Houtdruk, Oiso kopen? Bied vanaf 35!Ando Hiroshige - Houtdruk, Oiso kopen? Bied vanaf 35!Ando Hiroshige - Houtdruk, Oiso kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (275)

Lid sinds 2010
37066 verkochte items
Alle items van deze verkoper (282)
  • Ando Hiroshige (1797-1858)
TypeGrafiek tot 1900
Periode1800 t/m 1899
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen23.5 cm x 36.5 cm (h x b)
GesigneerdIn de plaat gesigneerd

Ukiyo-e houtdruk uit de serie The 53 Stations of the Tokaido door Ando Hiroshige. Dit betreft nummer 9 uit de reeks, getiteld Oiso.

De eerste druk van dit exemplaar (en anderen uit deze reeks) zijn opgenomen in de collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam.


Deze prent kent meerdere drukken, zoals gebruikelijk bij deze (Japanse) grafiek. Het gaat hier om een latere afdruk van originele plaat, te dateren omstreeks 1900. 


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Conditie

ConditieZeer Goed

In zeer goede staat gezien de leeftijd, doch licht egaal vergeeld.

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 51,75(Incl. 15% veilingkosten)

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:25-05-2020 om 11:23
Eindtijd:31-05-2020 om 22:42

Biedingen (3):

d_Hondecoeter
31 mei / 22:34
€ 45
Museologue
31 mei / 21:56
€ 40
d_Hondecoeter
30 mei / 19:02
€ 35
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.