Annemarie de Groot - Acryl op Canvas / Circus

Annemarie de Groot - Acryl op Canvas / Circus kopen? Bied vanaf 450!
Annemarie de Groot - Acryl op Canvas / Circus kopen? Bied vanaf 450!Annemarie de Groot - Acryl op Canvas / Circus kopen? Bied vanaf 450!Annemarie de Groot - Acryl op Canvas / Circus kopen? Bied vanaf 450!Annemarie de Groot - Acryl op Canvas / Circus kopen? Bied vanaf 450!Annemarie de Groot - Acryl op Canvas / Circus kopen? Bied vanaf 450!Annemarie de Groot - Acryl op Canvas / Circus kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Annemarie de Groot (1952)
TypeSchilderij
Jaartal1991
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlExpressionistisch
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen120 x 120 cm (h x b)
Incl. lijst124 x 124 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Origineel, groot stuk van de Nederlandse kunstenares Annemarie de Groot*: Acryl op Canvas, getiteld 'Circus' (1991). Indrukwekkend en kleurrijk. Signatuur: rechtsonder. Staat: zeer goed! Ingelijst. Afm. incl. Lijst (B x D x H) ca. 124 x 3 x 124 cm. 

Annemarie de Groot* - Geboren: 1952, Assen. Studeerde in 1978 af aan de kunstacademie Minerva in Groningen. Enkele jaren later volgde ze de Oskar Kokoschka-academie in Salzburg. Sinds haar jeugd is ze gefascineerd door de wereld van het circus, theater, opera en cabaret. We vinden deze thema’s regelmatig in haar werk terug. Ballerina’s, muzikanten, cabaretske figuren, dieren; ze zijn in een bonte kleurenpracht op haar doeken te zien, geschilderd in een wervelende toets laag over laag. Tevens drukt ze de symbolen van het leven uit, ze worden op een subtiele manier weergegeven zoals de gevoelens in relaties die mensen met elkaar hebben en niet meteen zichtbaar zijn.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Delfgauw, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Annemarie de Groot (1952)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (6)

Geplaatst door  umecom
Lid sinds 2019
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
124 cm
124 cm
120 cm
120 cm
Veilinggegevens
Starttijd29-4-2022 om 15:52
Eindtijd13-5-2022 om 20:18
Openingsbod € 450
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDelfgauw,  Nederland