Ans Wortel - Ans Wortel - Ingelijste ets: Met ogen als vogels - Verkocht

Ans Wortel - Ingelijste ets: Met ogen als vogels kopen? Bied vanaf 70!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ans Wortel - Ingelijste ets: Met ogen als vogels kopen? Bied vanaf 70!
Ans Wortel - Ingelijste ets: Met ogen als vogels kopen? Bied vanaf 70!Ans Wortel - Ingelijste ets: Met ogen als vogels kopen? Bied vanaf 70!Ans Wortel - Ingelijste ets: Met ogen als vogels kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ans Wortel (1929-1996)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Ingelijste zeefdruk van Ans Wortel.  Titel: Met ogen als vogels je staande houden.  Nummer: 11/12. Afmetingen incl. lijst: H71,5 x b51,5. Afmetingen voorstelling: H24,5 x b19,5 cm. Het werk is rechtsonder , met potlood, gesigneerd door de kunstenares.De authenciteit van het, aangeboden, werk wordt voor 100% gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden meegestuurd.

Verzenden/ophalen: 

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in Hoek van Holland ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Verzenden is ook een optie. Let wel op het risico van glasbreuk!

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

 

Conditie: in goede staat.  De ets kan strakker worden ingelijst. Het papier staat op sommige plaatsen iets omhoog. Voor een goede lijstenmaker/ hobbyist  is dit een koud kunstje.

ZZETS

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Naaldwijk, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieNaaldwijk,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd14-9-2017 om 21:29
Eindtijd25-9-2017 om 20:29
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken