Ansuya Blom - Gemengde techniek: toen ze jong was - 1988(Groot werk!) - Verkocht

Ansuya Blom - Gemengde techniek: toen ze jong was - 1988(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 499!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ansuya Blom - Gemengde techniek: toen ze jong was - 1988(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 499!
Ansuya Blom - Gemengde techniek: toen ze jong was - 1988(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 499!Ansuya Blom - Gemengde techniek: toen ze jong was - 1988(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 499!Ansuya Blom - Gemengde techniek: toen ze jong was - 1988(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 499!Ansuya Blom - Gemengde techniek: toen ze jong was - 1988(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 499!Ansuya Blom - Gemengde techniek: toen ze jong was - 1988(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 499!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ansuya Blom (1956)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1988
TechniekGemengde Techniek
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen68 x 98 cm (h x b)
Incl. lijst85.5 x 114.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Ingelijste  gemengde techniek op papier van Ansuya Blom.  Jaar; 1988.  Afmetingen incl lijst: H85.5 x b114.5cm. Afmetingen voorstelling: H68 x b98cm
Het werk is rechts onderin, met initialen(A.B), gesigneerd door de kunstenares. De authenticiteit van het aangeboden werk kan volledig worden gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.


Herkomst: Galerie van Gelder, Amsterdam. Sticker op achterzijde.


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden per koerier(Swift). 


Ansuya Blom (Groningen, 17 november 1956) is een Nederlands kunstenaar. Zij heeft naast schilderijen en tekeningen ook diverse films gemaakt. In 1981 en 1988 ontving zij een Koninklijke Subsidie voor de Schilderkunst.


Blom werkt sinds 1978 als kunstenaar. Blom volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en Ateliers '63 in Haarlem.

Zij exposeerde onder andere in Museum Fodor, Amsterdam, in het Haags Gemeentemuseum, Den Haag en het Stedelijk Museum Amsterdam. Haar films werden o.a. getoond in het Museum of Modern Art in New York en tijdens diverse jaargangen van het International Film Festival Rotterdam (IFFR).

Sinds de jaren 90, van de vorige eeuw, is zij ook betrokken als adviseur voor de studenten aan de Rijksakademie voor Beeldende Kunsten. Ook heeft zij gewerkt als docente aan de Christelijke Hogeschool van de Kunsten Constantijn Huygens in Kampen, van 1978 tot 1985.[5]

Werk
Blom wordt beschreven als een schilderes van een intieme benauwende wereld waarin het uitgeleverd zijn van de mens aan zijn lichaam centraal staat. Hersenen, lever, hart en gangenstelsels van darmen, en daarnaast bedden, gevels en vensters vormen een mysterieus systeem waarin aarzelende lijnen verbindingen aangeven. Haar werk concentreert zich op de frictie tussen het individu en de externe omgeving en de misvattingen en verwarring die daardoor ontstaat.

Voor diverse tekeningen liet zij zich inspireren door teksten van o.a. Ellen West, Søren Kierkegaard en teksten van de Native American Poetry.






Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ansuya Blom (1956) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
1556 verkochte items
Alle items van deze verkoper (574)
114.5 cm
85.5 cm
98 cm
68 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd6-9-2022 om 14:30
Eindtijd15-9-2022 om 20:45
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken