Anton Heyboer - Waterverf: Danseres - Verkocht

Anton Heyboer - Waterverf: Danseres kopen? Bied vanaf 250!
Anton Heyboer - Waterverf: Danseres kopen? Bied vanaf 250!Anton Heyboer - Waterverf: Danseres kopen? Bied vanaf 250!Anton Heyboer - Waterverf: Danseres kopen? Bied vanaf 250!Anton Heyboer - Waterverf: Danseres kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Anton Heyboer (1924-2005)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen79 cm x 107 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Waterverf met krijt op geschept papier van Anton Heyboer. Titel: Danseres. Afmetingen blad: H79 x b107cm. Het werk is links onder gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het, aangeboden, werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild. Herkomst collectie J. Buitenhuis. 

De verzendkosten zijn iets hoger, omdat het werk in een grote doos/koker verpakt moet worden i.v.m. de dikte van het papier.


Buitenhuis was de beste vriend van Anton Heyboer. „Heyboer was een soort broer voor mij”, liet hij in 2011 optekenen in deze krant. „’Jaap, zei hij’, ’we zijn vrienden voor het leven’. En dat was ook zo.” In de loop van de vriendschap kreeg de aannemer veel werken van de markante kunstschilder uit Den Ilp, die in 2005 overleed.
ConditieGoed

De voorstelling is in zeer goede staat, er zitten bovenaan op de rand twee scheurtjes(zie foto). Goed ingelijst, valt dit in de lijst/onder de passepartout

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd28-8-2020 om 18:56
Eindtijd7-9-2020 om 16:28
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.