• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Anton Vrede: Zeefdruk, Ini, mini, mani, mo

Anton Vrede: Zeefdruk, Ini, mini, mani, mo kopen? Bied vanaf 1!

Dit item is verkocht Toon item

Anton Vrede: Zeefdruk, Ini, mini, mani, mo

Grafiek na 1900

Verkoopprijs: € 7,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Anton Vrede: Zeefdruk, Ini, mini, mani, mo kopen? Bied vanaf 1!
Anton Vrede: Zeefdruk, Ini, mini, mani, mo kopen? Bied vanaf 1!Anton Vrede: Zeefdruk, Ini, mini, mani, mo kopen? Bied vanaf 1!
Anton Vrede: Zeefdruk, Ini, mini, mani, mo kopen? Bied vanaf 1!Anton Vrede: Zeefdruk, Ini, mini, mani, mo kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (277)

Lid sinds 2010
37129 verkochte items
Alle items van deze verkoper (278)
  • Anton Vrede (1953)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Ini, mini, mani, mo
Jaartal: 2000
Afmetingen blad: 76,5 cm x 56 cm
Oplage: 50
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Zeefdruk op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat


Alle werken zijn in perfecte staat, tenzij anders aangegeven. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het oplagenummer op het blad.

LET OP: Speciale voorwaarden voor aankopen bij de veilingmeester

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden met deze account. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn incl. BTW. (er komt dus niet nog BTW bij)
Voor dit werk is de BTW voor zakelijke kopers eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Verzending is ook mogelijk.

Verzendkosten:

Nederland: € 12,50
België: € 20,00

Werken die in een enveloppe passen (max. 26 cm x 37 cm), kunnen eventueel op eigen risico tegen een lager tarief verzonden worden. Meerdere aankopen bij de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties kunnen gecombineerd worden verzonden indien de werken ook in één pakket gecombineerd kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug. De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

Adminstratieve code:

QQBS

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 7,00

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:03-10-2016 om 11:17
Eindtijd:09-10-2016 om 11:17

Biedingen (5):

Pieterstroop
9 okt. / 08:24
€ 7
kleurrijkekunstfriesland
9 okt. / 08:24
€ 5
Pieterstroop
9 okt. / 08:24
€ 5
kleurrijkekunstfriesland
8 okt. / 15:48
€ 3
Pieterstroop
5 okt. / 00:27
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.