Arnout Colnot - Polderlandschap met boten - Verkocht

Arnout Colnot - Polderlandschap met boten kopen? Bied vanaf 440!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Arnout Colnot - Polderlandschap met boten kopen? Bied vanaf 440!
Arnout Colnot - Polderlandschap met boten kopen? Bied vanaf 440!Arnout Colnot - Polderlandschap met boten kopen? Bied vanaf 440!Arnout Colnot - Polderlandschap met boten kopen? Bied vanaf 440!Arnout Colnot - Polderlandschap met boten kopen? Bied vanaf 440!Arnout Colnot - Polderlandschap met boten kopen? Bied vanaf 440!Arnout Colnot - Polderlandschap met boten kopen? Bied vanaf 440!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Arnout Colnot (1887-1983)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlExpressionistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen50 x 60 cm (h x b)
Incl. lijst63 x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Arnout Jacobus Gustaaf Colnot geboren in Amsterdam op 26 jan. 1887 en overleden in Bergen 14 juli 1983 was een Nederlands kunstenaar. Hij was één van de voormannen van de Bergense school en hield zich niet meer bezig met het weergeven van de natuur zoals hij was, maar met de expressie van de diepere gevoelens en stemmingen die de natuur bij hen opriep. Hij schilderde stillevens, het Hollandse polderlandschap en stads- en dorpsgezichten in krachtige bruine, groene en gouden kleuren die hij met het paletmes modelleerde.

Komt zo uit een verzamelaars collectie uit Bergen die dit schilderij gekocht heeft van de kunstenaar zelf.  

Gezien de afmetingen van het schilderij is het zo dat de prijzen van verzending nogal verschillen. Maar het wordt verzekerd verstuurd en we zoeken de goedkoopste verzendmogelijkheid, de werkelijke kosten worden  berekend.  Afhalen is ook mogelijk.




Conditie
ConditieGoed
Dit schilderij van A. Colnot is op doek geschilderd. Het doek was nog nat op het moment dat het ingelijst werd. Gewoon een leuk weetje, Colnot deed dit wel vaker omdat zijn werken direct uit zijn atelier werden verkocht. Olieverf zit namelijk ook nog op de binnenkanten van de lijst. Het doek is onbeschadigd. De lijst is origineel met verkleuringen. Zie foto's
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Bergen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieBergen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd15-3-2021 om 18:43
Eindtijd23-3-2021 om 20:07
Biedingen (6)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken