Arthur Bernard - Zeefdruk op papier - "Lonely lady"

Arthur Bernard - Zeefdruk op papier - "Lonely lady" kopen? Bied vanaf 95!
Arthur Bernard - Zeefdruk op papier - "Lonely lady" kopen? Bied vanaf 95!Arthur Bernard - Zeefdruk op papier - "Lonely lady" kopen? Bied vanaf 95!Arthur Bernard - Zeefdruk op papier - "Lonely lady" kopen? Bied vanaf 95!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Arthur Bernard (1939)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlExpressionistisch
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen37 cm x 29.5 cm (h x b)
Incl. lijst73 cm x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd


Een prachtig modern kunstwerk ( "lonely lady", zeefdruk op papier ) van de kunstenaar Arthur Bernard (1939). Mooi achter glas ingelijst. Gesigneerd rechts onder. De afmetingen met lijst: 73 cm. x 59 cm. De beeldmaat is: 37 cm. x 29,5 cm. De conditie van het kunstwerk is goed. De lijst heeft enkele lichte gebruikssporen. Het kunstwerk wordt geleverd met een echtheidscertificaat.

Info:
Arthur Bernard maakt olieverf, acryl en mixed media kunstwerken, onder meer met houtskool, kranten en collages. Zijn werken zijn niet gemaakt voor het object, maar het zijn beelden van de herinneringen aan de specifieke realiteit van het afgebeelde object. Het is als het nemen van een foto op een wandeling, voortdurend de weg kwijt raken en weer terug vinden. De elementen die Arthur Bernard bewust open laat in zijn werk bieden iedereen de ruimte voor boeiende interpretaties. Arthur Bernard is geboren in België, verhuisde naar Frankrijk en de Verenigde Staten en vestigde zich uiteindelijk in Nederland. Arthur Bernard is een onderscheidende kunstenaar, door zijn aanpak en een volledig persoonlijke stijl. Zijn fanatisme, het palet van kleuren, zijn slag van de borstel en de dynamiek in zijn werken garanderen dat zijn kunstwerken mensen in het hart raken. De voorstellingen, meestal van personages en landschappen, zijn zeer herkenbaar.

Herkomst:
Kunsthandel Martins te Wolvega
NederlandConditieGoed

Algemeen in een goede staat!

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Arthur Bernard (1939)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (7)

Geplaatst door  martins
FA. (36)

Lid sinds 2015
356 verkochte items
Alle items van deze verkoper (20)
59 cm
73 cm
29.5 cm
37 cm
Sluit over 8d 7u 25m 11s
Openingsbod€ 95
Veilingkosten : 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieWolvega,  Nederland
VerzendingNaar Nederland, België en Duitsland
Veilinggegevens
Starttijd19-3-2023 om 19:54
Eindtijd2-4-2023 om 20:22
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.