Arthur Nols - Gele rozen in vaas - Verkocht

Arthur Nols - Gele rozen in vaas kopen? Bied vanaf 60!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Arthur Nols - Gele rozen in vaas kopen? Bied vanaf 60!
Arthur Nols - Gele rozen in vaas kopen? Bied vanaf 60!Arthur Nols - Gele rozen in vaas kopen? Bied vanaf 60!Arthur Nols - Gele rozen in vaas kopen? Bied vanaf 60!Arthur Nols - Gele rozen in vaas kopen? Bied vanaf 60!Arthur Nols - Gele rozen in vaas kopen? Bied vanaf 60!Arthur Nols - Gele rozen in vaas kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Arthur Nols (1895-1966)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerPaneel
StijlKlassiek
OnderwerpStilleven
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen24 x 17.9 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Klassiek stilleven van de kunstenaar Arthur Nols. Een mooi en ingetogen werk met zachte kleuren. De grovere toets van de rozenbladen komen mooi naar voren tegen de subtiele achtergrond.


Arthur Nols, zoon van Frans Nols, woonde en werkte het meerendeel van zijn leven in Heerlen en Kerkrade. Naast autonoom schilder maakte hij ook verschillende muurschildering in kerken en scholen, bijvoorbeeld de jongensschool in Terwinselen (Zuid-Limburg). Hij had een grote liefde voor de streek en was mede-oprichter van Kunstkring Kerkrade, de eerste kunstenaarsvereniging van de stad.
VERZENDING
Wij zullen u als winnaar van het werk altijd eerst vragen naar de verzendmethode van uw voorkeur, voordat wij het totaalbedrag aan u doorgeven. Vanwege transparantie, en om vervelende verrassingen te voorkomen, gaan de aangegeven verzendkosten uit van het hoogste tarief: aangetekend en verzekerd tot 500 euro. Hierbij gaan wij uit van de tarieven van PostNL vanaf 01-01-2023.
Conditie
ConditieGoed
Aan de randen van het paneel zijn wat oneffenheden te zien. Midden-link en rechtsboven aan de randen zitten een aantal kleine bruine vlekjes.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 8,90
Naar België € 17,00
Naar Duitsland € 17,00
ExtraPer brievenbuspost verzenden voor maximaal € 5,- op eigen risico

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieUtrecht,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd10-1-2023 om 22:58
Eindtijd3-2-2023 om 22:05
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken