Bert De Keyser - Bert de Keyser, ets, naar naakten Rembrandt, gesigneerd - Verkocht

Bert de Keyser, ets, naar naakten Rembrandt, gesigneerd kopen? Bied vanaf 40!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Bert de Keyser, ets, naar naakten Rembrandt, gesigneerd kopen? Bied vanaf 40!
Bert de Keyser, ets, naar naakten Rembrandt, gesigneerd kopen? Bied vanaf 40!Bert de Keyser, ets, naar naakten Rembrandt, gesigneerd kopen? Bied vanaf 40!Bert de Keyser, ets, naar naakten Rembrandt, gesigneerd kopen? Bied vanaf 40!Bert de Keyser, ets, naar naakten Rembrandt, gesigneerd kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Bert De Keyser (1937)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Bert de Keyser, droge naald ets, gesigneerd. Naar naakten van Rembrandt. Nummer: 17/25. Afmetingen blad: h38 x b45,5 cm. Afmetingen voorstelling: h20.5 x b30 cm.  De authenticiteit van het aangeboden werk wordt voor 100% gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden meegestuurd. Conditie: in goede staat.

 

In de jaren 1660 maakte Rembrandt tientallen geëtste studies van het vrouwelijk naakt. Hij werkte ze uit tot sfeervolle voorstellingen, met een voor- en achtergrond. Het onverhulde realisme waarmee hij zijn modellen weergaf, was voor die tijd revolutionair. Rembrandt toonde de vrouwen zoals hij ze voor zich zag, met al hun onvolkomenheden. Sommige vrouwen hebben een hangbuik en bij anderen is onder de knie nog de afdruk van een kousenband te zien.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Hoek van holland, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieHoek van Holland,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd3-2-2018 om 0:26
Eindtijd11-2-2018 om 21:26
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken