Bob Bonies: Zeefdruk, Compositie met rood en blauw - Verkocht

Bob Bonies: Zeefdruk, Compositie met rood en blauw kopen? Bied vanaf 80!
Bob Bonies: Zeefdruk, Compositie met rood en blauw kopen? Bied vanaf 80!Bob Bonies: Zeefdruk, Compositie met rood en blauw kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Bob Bonies (1937)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Krachtige kleuren zeefdruk van Bob Bonies, nummer 1 met een oplage van 200!

Titel: Compositie met rood en blauw
Jaartal:  1971
Afmetingen blad:  65cm x 65cm
Oplage: 1/200
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Ingelijst: Nee
Materiaal:  Zeefdruk op stevig papier

Conditie:
In zeer goede staat, maar met een zeer klein kreuklijntje rechtsboven in het blad, ingelijst niet zichtbaar.

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden voor 10 euro in pakket/koker. Afhalen in Amsterdam Z-O tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam Z-O, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 80,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:30-05-2014 om 17:17
Eindtijd:08-06-2014 om 17:22
Biedingen (1)
Parnassos
31 mei / 14:31
€ 80
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.