Carel Visser - Abstracte compositie, houtsnede op japans papier

Carel Visser - Abstracte compositie, houtsnede op japans papier kopen? Bied vanaf 250!
Carel Visser - Abstracte compositie, houtsnede op japans papier kopen? Bied vanaf 250!Carel Visser - Abstracte compositie, houtsnede op japans papier kopen? Bied vanaf 250!Carel Visser - Abstracte compositie, houtsnede op japans papier kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Carel Visser (1928-2015)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1966
TechniekHout/Linosnede
DragerJapans Papier
StijlMinimalistisch
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen62 cm x 88 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage190
Mooie, bekende compositie van Carel Visser uit de Prent 190 serie.  Houtsnede op zeer kwetsbaar japans papier, met potlood gesigneerd, gedateerd (‘66) en genummerd (10/190).  In zeer goede conditie.

Zoals bijna altijd bij deze grote werken op japans zitten er nogal wat kreukjes in het blad maar die zijn veel minder prominent dan op de foto’s (genomen met strijklicht) lijkt. In werkelijkheid is dit één van de meest gave exemplaren die ik ben tegengekomen en zonder foxing (!), wat bijzonder is omdat deze prenten bijna altijd last hebben van een zekere mate van foxing.

Afmetingen: 88cm x 62cm

Dit item wordt bij voorkeur opgehaald maar het kan eventueel goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sluit over 1d 23u 13m 40s
Openingsbod€ 250
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:17-01-2023 om 13:21
Eindtijd:30-01-2023 om 19:18
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.