Carel Willink - Evenwicht der krachten, zeefdruk (groot)

Carel Willink - Evenwicht der krachten, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 750!
Carel Willink - Evenwicht der krachten, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 750!Carel Willink - Evenwicht der krachten, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 750!Carel Willink - Evenwicht der krachten, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 750!Carel Willink - Evenwicht der krachten, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 750!Carel Willink - Evenwicht der krachten, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 750!Carel Willink - Evenwicht der krachten, zeefdruk (groot) kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Carel Willink (1900-1983)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1979
TechniekZeefdruk
DragerGeschept Papier
StijlSurrealistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen70 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage75
Eén van de meest gewilde werken van Carel Willink uit de beroemde G.I.N. portefeuille, ook weer heel actueel in deze tijd.  Zeefdruk op 320 grams Fabriano papier, met potlood gesigneerd en genummerd (43/75), uitgegeven door G.I.N. Gallery Editions in Amsterdam in 1979.  Het gaat hier om een volledig blad dat nooit ingelijst gezeten heeft, soms worden kleinere exemplaren aangeboden die versneden zijn omdat ze ingelijst hebben gezeten.  In goede conditie.

Afmetingen: 100cm x 70cm (blad), 80cm x 51cm (beeld zeefdruk)

Dit item wordt bij sterke voorkeur opgehaald maar het kan eventueel goed verpakt, aangetekend en extra verzekerd verzonden worden op kosten van de koper.
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieGoed

Het enige dat er op het werk is aan te merken is dat er lichte vlekjes zitten aan de randen van het blad boven (vooral in de hoeken links- en rechtsboven).   Ingelijst met passe-partout is het werk uitstekend want de zeefdruk zelf en een ruime marge (> 3cm) eromheen is in uitstekende conditie (geen verkleuring, geen schade).

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd11-3-2023 om 19:37
Eindtijd19-3-2023 om 19:07
Openingsbod € 750
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.