• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Carin Unverzagt: Zeefdruk, Z.T. benen - Ingelijst

Carin Unverzagt: Zeefdruk, Z.T. benen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!

Dit item is verkocht Toon item

Carin Unverzagt: Zeefdruk, Z.T. benen - Ingelijst

Grafiek na 1900

Verkoopprijs: € 7,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Carin Unverzagt: Zeefdruk, Z.T. benen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Carin Unverzagt: Zeefdruk, Z.T. benen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Carin Unverzagt: Zeefdruk, Z.T. benen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Carin Unverzagt: Zeefdruk, Z.T. benen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Carin Unverzagt: Zeefdruk, Z.T. benen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Carin Unverzagt: Zeefdruk, Z.T. benen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Carin Unverzagt: Zeefdruk, Z.T. benen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (274)

Lid sinds 2010
37059 verkochte items
Alle items van deze verkoper (192)
  • Carin Unverzagt (1957)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Z.T. benen
Jaartal: 2002
Afmetingen lijst: 73 cm x 53 cm 
Oplage: 7/55
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Zeefdruk op papier
Ingelijst: Ja, in houten lijst
Conditie: In zeer goede staat.

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.
 

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/Lijsten: 
Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven! Bij ingelijste werken achter glas vermelden wij altijd glasschade. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:

Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur. Verzending of bezorging door een koerier is ook mogelijk. Zie volgende punt.

Bezorgkosten:

40,00 euro (incl. BTW)  voor dit werk binnen NL (M.u.v. de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen). België is mogelijk, tarief op aanvraag.

Verzenden zonder lijst:

Werken waarbij dit mogelijk is (grafiek) kunnen ook zonder lijst verzonden worden. U betaalt dan 12,50 euro verzendkosten binnen NL of 20,00 euro binnen de EU.

 

Meerdere aankopen bij de veilingmeester of veilingmeester_collecties kunnen gecombineerd worden om bezorgkosten/verzendkosten te besparen.


(Bij verzenden alleen indien de werken ook in 1 pakket gecombineerd kunnen worden)


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO op werkdagen tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

QQNA

 

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 7,00

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:02-10-2015 om 14:42
Eindtijd:18-10-2015 om 14:42

Biedingen (4):

Yvonne22
18 okt. / 11:26
€ 7
Klawa
9 okt. / 18:51
€ 5
sandt034
3 okt. / 12:01
€ 3
danser
2 okt. / 18:50
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.