Cees Andriessen - Linosnede/prägedruk - 1977 - Verkocht

Cees Andriessen - Linosnede/prägedruk - 1977 kopen? Bied vanaf 45!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Cees Andriessen - Linosnede/prägedruk - 1977 kopen? Bied vanaf 45!
Cees Andriessen - Linosnede/prägedruk - 1977 kopen? Bied vanaf 45!Cees Andriessen - Linosnede/prägedruk - 1977 kopen? Bied vanaf 45!Cees Andriessen - Linosnede/prägedruk - 1977 kopen? Bied vanaf 45!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Cees Andriessen (1940)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1977
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen40 x 53.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage43/100
Linosnede/prägedruk van Cees Andriessen uit 1977. Oplage: 43/100. Afmetingen blad: H40 x b53.5cm. Afmetingen voorstelling: H30 x b43.5cm. Het werk is links onderaan, met potlood, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op verzoek, worden gemaild.


Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag
(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het
ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs
maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de
bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden met Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.


Cees (C.C.J.) Andriessen (Wageningen, 20 maart 1940) geldt in Nederland als een van de vooraanstaande vertegenwoordigers van de non-figuratieve kunst uit zijn generatie. Zijn oeuvre bestaat uit tekeningen en vooral uit linoleum- en houtsneden, waaronder tal van exlibrissen. De voorstellingen zijn abstract, de vormen helder, het kleurgebruik is spaarzaam, oppervlakkig gezien blijven de bladen leeg. Cees Andriessen woont en werkt in Apeldoorn.
Andriessen werd geboren als zoon van een typograaf. In Nijmegen volgde hij de grafische school om vervolgens als drukker aan het werk te gaan. Na een aantal jaren in drukkerijen te hebben gewerkt, werd hij reclame-ontwerper en -tekenaar. Daarnaast begon hij een avondstudie aan de Academie voor beeldende kunsten in Arnhem. In 1969 vestigde hij zich als vrij kunstenaar.
Zijn grafisch werk omvat linosneden, die vanaf 1969 ontstaan, en houtsneden, waarmee hij zich sinds 1985 bezighoudt. Cees Andriessen ziet een grote verwantschap tussen kunstenaar en schrijver, wat geresulteerd heeft in een aantal bibliofiele uitgaven en samenwerkingsprojecten met Nederlandse auteurs, waaronder Cees Nooteboom, Anna Enquist en Willem van Toorn. Geregeld maakt Andriessen een prent naar aanleiding van een door hem uitgekozen gedicht, dat in een speciale uitgave door de door hem in 1994 opgerichte Stichting De Witte Mier wordt uitgebracht.




Conditie
ConditieZeer Goed
De voorstelling is in zeer goede staat. In de hoeken, wat lichte vouwen. Goed ingelijst, valt dit in de lijst/onder de passe-partout.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 12,95
Naar België € 21,95
Naar Duitsland € 21,95
Europese Unie € 21,95
Wereldwijd € 55,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Cees Andriessen (1940)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  KunstverkoperWestland
Lid sinds 2014
146 verkochte items
Alle items van deze verkoper (45)
53.5 cm
40 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd19-5-2022 om 16:48
Eindtijd27-5-2022 om 20:19
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken