Charles Maurin - Kleurenets van glas-in-loodramen in "La Sainte Chapelle, Paris"

Charles Maurin - Kleurenets van glas-in-loodramen in "La Sainte Chapelle, Paris" kopen? Bied vanaf 30!
Charles Maurin - Kleurenets van glas-in-loodramen in "La Sainte Chapelle, Paris" kopen? Bied vanaf 30!Charles Maurin - Kleurenets van glas-in-loodramen in "La Sainte Chapelle, Paris" kopen? Bied vanaf 30!Charles Maurin - Kleurenets van glas-in-loodramen in "La Sainte Chapelle, Paris" kopen? Bied vanaf 30!Charles Maurin - Kleurenets van glas-in-loodramen in "La Sainte Chapelle, Paris" kopen? Bied vanaf 30!Charles Maurin - Kleurenets van glas-in-loodramen in "La Sainte Chapelle, Paris" kopen? Bied vanaf 30!Charles Maurin - Kleurenets van glas-in-loodramen in "La Sainte Chapelle, Paris" kopen? Bied vanaf 30!Charles Maurin - Kleurenets van glas-in-loodramen in "La Sainte Chapelle, Paris" kopen? Bied vanaf 30!Charles Maurin - Kleurenets van glas-in-loodramen in "La Sainte Chapelle, Paris" kopen? Bied vanaf 30!Charles Maurin - Kleurenets van glas-in-loodramen in "La Sainte Chapelle, Paris" kopen? Bied vanaf 30!Charles Maurin - Kleurenets van glas-in-loodramen in "La Sainte Chapelle, Paris" kopen? Bied vanaf 30!Charles Maurin - Kleurenets van glas-in-loodramen in "La Sainte Chapelle, Paris" kopen? Bied vanaf 30!Charles Maurin - Kleurenets van glas-in-loodramen in "La Sainte Chapelle, Paris" kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Charles Maurin (1856-1914)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1800 t/m 1899
TechniekEts
DragerPapier
StijlKlassiek
OnderwerpReligieus
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen45 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd


Charles Maurin (Frans, 1856-1914), vijf-platen kleurenets van glas-in-loodramen in "La Sainte Chapelle, Paris", gesigneerd in potlood;
Maurin, geboren in Le Puy, Frankrijk, was een innovatieve en excentrieke kunstenaar die Degas en Toulouse-Lautrec tot zijn kennissen rekende. In 1875 won hij de Prix Crozatier, waardoor hij kon studeren aan de Ecole des Beaux-Arts in Parijs bij Jules Lefebvre, en ook aan de Académie Julian, waar hij later lesgaf. Hij exposeerde op de Salon des Artistes Français en werd lid in 1883. Maurin speelde een belangrijke rol in de heropleving van de artistieke houtgravure in de jaren 1890 en in 1891 patenteerde hij een nieuwe techniek van kleurendruk.
ConditieGoed


Werk is naar leeftijd goed, heeft een plakrand aan de bovenzijde.
Valt weg bij inlijsting,
Kijk naar de foto`s voor een goede indruk.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Charles Maurin (1856-1914)

Frans Frans Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  duif
FA. (50)

Lid sinds 2018
1570 verkochte items
Alle items van deze verkoper (143)
Pinterest
30 cm
45 cm
Sluit over 7d 3u 1m 32s
Openingsbod€ 30
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar,  Nederland
VerzendingWereldwijd
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:25-01-2023 om 23:42
Eindtijd:07-02-2023 om 21:33
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.