Clemens Briels - Queen of Cai

Clemens Briels - Queen of Cai kopen? Bied vanaf 120!
Clemens Briels - Queen of Cai kopen? Bied vanaf 120!Clemens Briels - Queen of Cai kopen? Bied vanaf 120!Clemens Briels - Queen of Cai kopen? Bied vanaf 120!Clemens Briels - Queen of Cai kopen? Bied vanaf 120!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Clemens Briels (1946)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1993
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpFiguren
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen55 x 40 cm (h x b)
Passe-partout70 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage100
Clemens Briels (Son, 1946) is een Nederlandse beeldend kunstenaar. In 1965 begint hij met een opleiding aan de Academie voor industriële vormgeving in Eindhoven met als doel kunstenaar te worden. Door allerlei omstandigheden komt hij in de reclame wereld terecht. Hij brengt het tot succesvol artdirector maar op 46-jarig leeftijd besluit hij definitief om kunstenaar te worden.

Inmiddels zijn zijn kunstwerken opgenomen in diverse gerenommeerde kunstcollecties. Clemens Briels is als éérste Nederlandse kunstenaar verkozen tot “Official Olympic Artist” voor de Olympische Winterspelen in Salt Lake City in 2002.

Zijn werk bestaat hoofdzakelijk uit schilderijen en sculpturen. Zijn schilderijen kenmerken zich door het gebruik van felle kleuren en de dieptewerking door reliëf op het doek toe te passen.

Clemens Briels woont in de Nederlandse vestingstad Heusden, waar ook zijn "Clemens Briels Art Centre" gevestigd is.  (bron: Wikipedia)
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Muiden, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Clemens Briels (1946)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (14)

Geplaatst door  Wim1398
Lid sinds 2022
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
50 cm
70 cm
40 cm
55 cm
Veilinggegevens
Starttijd3-12-2022 om 13:11
Eindtijd11-12-2022 om 22:44
Openingsbod € 120
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieMuiden,  Nederland