Clemens Briels - Retrato de fuentes desconocidas V - Origineel - Verkocht

Clemens Briels - Retrato de fuentes desconocidas V - Origineel kopen? Bied vanaf 550!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Clemens Briels - Retrato de fuentes desconocidas V - Origineel kopen? Bied vanaf 550!
Clemens Briels - Retrato de fuentes desconocidas V - Origineel kopen? Bied vanaf 550!Clemens Briels - Retrato de fuentes desconocidas V - Origineel kopen? Bied vanaf 550!Clemens Briels - Retrato de fuentes desconocidas V - Origineel kopen? Bied vanaf 550!Clemens Briels - Retrato de fuentes desconocidas V - Origineel kopen? Bied vanaf 550!Clemens Briels - Retrato de fuentes desconocidas V - Origineel kopen? Bied vanaf 550!Clemens Briels - Retrato de fuentes desconocidas V - Origineel kopen? Bied vanaf 550!Clemens Briels - Retrato de fuentes desconocidas V - Origineel kopen? Bied vanaf 550!Clemens Briels - Retrato de fuentes desconocidas V - Origineel kopen? Bied vanaf 550!Clemens Briels - Retrato de fuentes desconocidas V - Origineel kopen? Bied vanaf 550!Clemens Briels - Retrato de fuentes desconocidas V - Origineel kopen? Bied vanaf 550!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Clemens Briels (1946)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal2005
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlExpressionistisch
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen25 x 28 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Prachtig origineel werk van Briels. In tegenstelling tot de prenten, komt dit type werk niet vaak op de markt en is het ware buitenkans om een bijzonder zonnig werk te bemachtigen.

Clemens Briels woont en werkt in Heusden. Hij is zijn carrière begonnen in de reclamewereld. Voordat hij definitief als kunstenaar gaat werken was hij een succesvol artdirector. In 2002 heeft Briels internationaal naam gemaakt door als eerste Nederlandse kunstenaar officieel benoemd te worden tot “Official Olympic Artist”, bij de Olympische spelen in Salt Lake City. Zijn opleiding volgde Briels aan de Academie voor Industriële vormgeving in Eindhoven. Hij maakt zeer kleurrijk werk, waarbij hij zijn fantasie direct omzet in figuren. Het werk is beïnvloedt door Cobra en zuid Amerikaanse kunst. Zijn werk bevindt zich in vele bedrijfs- en particuliere collecties in binnen en buitenland. Tevens heeft hij veel werk gemaakt in opdracht van grote bedrijven.
Bezichtiging is altijd mogelijk.
Het ophalen van uw aangekochte kunstwerk is mogelijk in Nuenen.
Ingelijste kunstwerken worden per koerier verstuurd, volgens de onderstaande tarieven. Niet gelijste werken zullen met de pakketdienst verzonden worden.
Oneffenheden op de foto's maken onderdeel van de kavel beschrijving. Deze worden niet apart benoemd. Het oplagenummer op de foto kan variëren met het ontvangen oplage nummer.
Conditie
ConditieGoed
Het werk is in een goede conditie.
Doek bevestigd op paneel.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Nuenen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Clemens Briels (1946) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (14)

Geplaatst door  ArtDumay
Lid sinds 2021
31 verkochte items
Alle items van deze verkoper (1)
28 cm
25 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieNuenen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd18-8-2022 om 15:13
Eindtijd28-9-2022 om 9:00
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken