Conradijn Cunaeus - Olieverf op paneel, Cavaller King Charles Spaniël - Ingelijst

Conradijn Cunaeus - Olieverf op paneel, Cavaller King Charles Spaniël - Ingelijst kopen? Bied vanaf 450!
Conradijn Cunaeus - Olieverf op paneel, Cavaller King Charles Spaniël - Ingelijst kopen? Bied vanaf 450!Conradijn Cunaeus - Olieverf op paneel, Cavaller King Charles Spaniël - Ingelijst kopen? Bied vanaf 450!Conradijn Cunaeus - Olieverf op paneel, Cavaller King Charles Spaniël - Ingelijst kopen? Bied vanaf 450!Conradijn Cunaeus - Olieverf op paneel, Cavaller King Charles Spaniël - Ingelijst kopen? Bied vanaf 450!Conradijn Cunaeus - Olieverf op paneel, Cavaller King Charles Spaniël - Ingelijst kopen? Bied vanaf 450!Conradijn Cunaeus - Olieverf op paneel, Cavaller King Charles Spaniël - Ingelijst kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Conradijn Cunaeus (1828-1895)
TypeSchilderij
Periode1800 t/m 1899
TechniekOlieverf
DragerPaneel
StijlKlassiek
OnderwerpDieren
IngelijstIngelijst
Afmetingen33 cm x 43.5 cm (h x b)
Incl. lijst41 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Schilderijen Special > 350 euro special.
Conradijn Cunaeus was gespecialiseerd in het dierstuk als een populair genre in de negentiende eeuw. Hij schilderde met name honden, waar deze bruine King Charles Spaniël een prachtig voorbeeld van is. Het werk is gesigneerd in de lijst naast de kop van de hond.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Het werk verkeert gezien de leeftijd in zeer goede staat. Langs de randen wat lichte oneffenheden. In de grijze achtergrond is sprake van zeer lichte craquelevorming en wat zeer lichte vlekjes. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Conradijn Cunaeus (1828-1895)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (356)

Lid sinds 2010
49031 verkochte items
Alle items van deze verkoper (559)
51 cm
41 cm
43.5 cm
33 cm
Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd15-3-2023 om 16:22
Eindtijd27-3-2023 om 20:56
Openingsbod € 450
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.