Constant - À propos de Cezanne, handgesigneerde publicatie met originele ets - Verkocht

Constant - À propos de Cezanne, handgesigneerde publicatie met originele ets kopen? Bied vanaf 1!
Constant - À propos de Cezanne, handgesigneerde publicatie met originele ets kopen? Bied vanaf 1!Constant - À propos de Cezanne, handgesigneerde publicatie met originele ets kopen? Bied vanaf 1!Constant - À propos de Cezanne, handgesigneerde publicatie met originele ets kopen? Bied vanaf 1!Constant - À propos de Cezanne, handgesigneerde publicatie met originele ets kopen? Bied vanaf 1!Constant - À propos de Cezanne, handgesigneerde publicatie met originele ets kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Constant (1920-2005)
TypePrenten & Uitgaves
Jaartal1985
TechniekEts/Aquatint
StijlModern
OnderwerpPortret
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen20 cm x 15 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd

Aantekeningen van Constant naar aanleiding van de tentoonstelling “Cezanne, Les dernieres années, 1895-1906” in het Grand Palais te Parijs in 1978.  De frontispies is  een ets met het portret van Cezanne door Constant op 65 grams japans Kozo papier.  De uitgave is door Constant met potlood gesigneerd in de colofon.  Het werd in een oplage van 100 stuks uitgegeven, dit is een H.S. exemplaar.  In uitstekende conditie.

Afmetingen: 20cm x 15cm (boekje), 7cm x 5cm (etsbeeld)

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen) of het kan goed verpakt en aangetekend verzonden worden op kosten van de koper.

Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd6-3-2023 om 23:56
Eindtijd20-3-2023 om 19:11
Biedingen (8)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.