Corneille - Groningen

Corneille - Groningen kopen? Bied vanaf 135!
Corneille - Groningen kopen? Bied vanaf 135!Corneille - Groningen kopen? Bied vanaf 135!Corneille - Groningen kopen? Bied vanaf 135!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Corneille (1922-2010)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2004
TechniekZeefdruk
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen60 cm x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage191/200
In LAND IN LITHO'S droomt de in Frankrijk en Italië levende en werkende schilder Corneille, een van de succesvolste naoorlogse Nederlandse kunstenaars, over zijn vaderland. De provincies inspireerden hem tot het maken van twaalf litho's, die zijn originele visie op ons land weergeven. LAND IN LITHO'S beschrijft Nederland ook in woorden. De gedichten en verhaalfragmenten, van Ida Gerhardt tot Cees Nooteboom, en van Rutger Kopland tot Geert Mak, laten ons land weer van een heel andere kant zien. Samen met de litho's en de sfeervolle foto's van gerenommeerde fotografen geven ze een verrassend en veelzijdig beeld van Nederland.

Gedurende de veiling kunt u dit item bij Kunsthandel Olaf Wijman in Eindhoven komen bekijken. Wij verzoeken u vriendelijk het gewonnen item binnen 4 weken op te halen als in de omschrijving van de veiling is opgenomen dat het werk niet verzonden wordt, wij zijn anders genoodzaakt het opnieuw aan te bieden.
ConditieGoed

in goede staat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:19-01-2023 om 17:57
Eindtijd:24-01-2023 om 19:39
Openingsbod € 135
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieEindhoven,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Nederland

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.