Corneille - Kleuren litho(groot werk!)

Corneille - Kleuren litho(groot werk!) kopen? Bied vanaf 1199!
Corneille - Kleuren litho(groot werk!) kopen? Bied vanaf 1199!Corneille - Kleuren litho(groot werk!) kopen? Bied vanaf 1199!Corneille - Kleuren litho(groot werk!) kopen? Bied vanaf 1199!Corneille - Kleuren litho(groot werk!) kopen? Bied vanaf 1199!Corneille - Kleuren litho(groot werk!) kopen? Bied vanaf 1199!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Corneille (1922-2010)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpNaakt
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen159 cm x 105 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage110/150
Dit werk is onderdeel van de CoBrA Special special.
Grote kleuren litho van Corneille. Oplage: 110/150. Afmetingen blad: H159 x b105cm. Afmetingen voorstelling: H151.5 x b98cm. Het werk is, aan de rechts onderaan, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild. Er is wat lichtspiegeling te zien op de eerste foto. In werkelijkheid zijn de kleuren zeer helder.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden via een kleine kunstkoerier(Swift).
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 1.199
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd19-9-2023 om 15:11
Eindtijd2-10-2023 om 21:18
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.