Corneille - Zeefdruk: Des animaux et la femme - 2002 (mooie lijst!) - Verkocht

Corneille - Zeefdruk: Des animaux et la femme - 2002 (mooie lijst!) kopen? Bied vanaf 425!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Corneille - Zeefdruk: Des animaux et la femme - 2002 (mooie lijst!) kopen? Bied vanaf 425!
Corneille - Zeefdruk: Des animaux et la femme - 2002 (mooie lijst!) kopen? Bied vanaf 425!Corneille - Zeefdruk: Des animaux et la femme - 2002 (mooie lijst!) kopen? Bied vanaf 425!Corneille - Zeefdruk: Des animaux et la femme - 2002 (mooie lijst!) kopen? Bied vanaf 425!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Corneille (1922-2010)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2002
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
IngelijstIngelijst
Afmetingen70 x 51.5 cm (h x b)
Incl. lijst142.5 x 82.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage76/150
Ingelijste zeefdruk in nette lijst van Corneille. Titel: Des animaux et la femme. Jaar: 2002. Oplage: 76/150. Afmetingen incl lijst: H142.5 x b82.5cm. Afmetingen voorstelling: H70 x b51.5cm. Het werk is rechts onderaan gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.



Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Verzenden/ophalen:
Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd per koerier(Swift).
Guillaume Corneille van Beverloo, beter bekend als Corneille (Luik, 3 juli 1922 - Auvers-sur-Oise (Frankrijk), 5 september 2010) was een Nederlandse Cobra-schilder. Corneille werd geboren in het Belgische Luik, als kind van Nederlandse ouders. Hoewel grotendeels autodidact, volgde hij kunstcursussen aan de Amsterdamse Rijksacademie, tussen 1940 en 1942. In 1946 hield hij in Groningen zijn eerste expositie.
Aanvankelijk sterk beïnvloed door het werk van Picasso, maakte hij zich in 1948 hiervan los en trad toe tot de Cobra-beweging; hij is daarvan medeoprichter, samen met onder anderen de Nederlanders Karel Appel, Jan Nieuwenhuijs, diens broer Constant Nieuwenhuijs en de Belgen Christian Dotremont en Joseph Noiret.




Conditie
ConditieZeer Goed
In zeer goede staat.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Westland, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieWestland,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd6-9-2022 om 15:57
Eindtijd16-10-2022 om 15:51
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken