Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst

Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!
Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Cornelis Raaphorst - en andere! - Lot van twee schilderijen, Papegaai en bloemstilleven - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Cornelis Raaphorst (1875-1954)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen39 cm x 29 cm (h x b)
Lijst62.5 cm x 52.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Het betreft een lot van twee klassieke ingelijste olieverfschilderijen. Het bloemstilleven is van de hand van Cornelis Raaphorst. Het kleinere werk met papegaai is van een zekere 'Hoos.

Let op: de gegeven maten zijn van het grootste werk (Cornelis Raaphorst), het kleine werk heeft de volgende afmetingen: 50 cm bij 40 cm (lijst) en 39 cm bij 29 cm (werk).

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieBeschadigd

Beiden werken hebben op enkele plekken wat beschadigingen. De Cornelis Raaphorst heeft met name in de rechter bovenhoek wat schade in het doek zitten. Het kleinere werk met de papegaai heeft over de gehele compositie een hoeveelheid craquelé zitten. de detailfoto's proberen een zo'n compleet mogelijk beeld te geven van de huidige staat van de werken. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Cornelis Raaphorst (1875-1954)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48172 verkochte items
Alle items van deze verkoper (705)
Pinterest
52.5 cm
62.5 cm
29 cm
39 cm
Sluit binnenkort 12u 46m 13s
Huidig bod€ 150
Veilingkosten: 15%
Volgend minimum bod: € 160
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:25-01-2023 om 09:36
Eindtijd:04-02-2023 om 19:06
Biedingen (1)
Arive
02 feb. / 20:15
€ 150
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.