Dirkje Kuik: Ets. Wefer - Verkocht

Vergelijkbaar item plaatsen
  • Dirkje Kuik (1929-2008)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd
In opdracht geveild:
(HvB-6)

Titel: Wefer
Jaartal: 1983
Afmetingen beeld: 18cm x 12cm
Gesigneerd: Handgesigneerd met potlood
In Passepartout: Nee
Oplage: 84/140
Materiaal: Op geschept papier.
Herkomst: Galerie Andre Swertz

Conditie: Perfect
Het werk is in perfecte staat.

Dit werk is afkomstig van de Collectie Huisman - Van Bergen. (Zie bericht op de homepage)
700 werken uit deze collectie zullen in April geveild worden. Steeds zullen er nieuwe werken bijgeplaatst worden met een looptijd van 2 weken en deze worden laag ingezet zodat deze werken een nieuwe plaats in collecties/bij mensen aan de muur krijgen.

Anders dan u gewend bent van ons, zullen wij -gezien de hoeveelheid, niet van alle details foto's maken. Let dus op de omschrijving. Tevens zullen de afmetingen alleen aangegeven worden van het beeld. Dus het blad waarop een beeld is gedrukt zal vaak (veel) groter zijn.
Werken in Passepartout worden als zodanig verkocht, maar zijn meestal eenvoudig uit het passepartout te verwijderen eventueel.

Afhandeling:
Dit werk kan verzonden worden in een pakket/koker, kosten 10 euro aangetekend en verzekerd. Afhalen in Amsterdam/Diemen. Afhalen kan op afspraak, tijdens kantooruren in Diemen of in de avond/weekend in Amsterdam.
Natuurlijk kunnen meerdere aankopen bij de Veilingmeester, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd. Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld.
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 60,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:06-04-2012 om 11:20
Eindtijd:20-04-2012 om 11:20
Biedingen (1)
Braamberg
10 apr. / 18:41
€ 60
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.