Eduard Flor - Eduard Flor - Ster aan de hemel, ets - Verkocht

Eduard Flor - Ster aan de hemel, ets kopen? Bied vanaf 30!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Eduard Flor - Ster aan de hemel, ets kopen? Bied vanaf 30!
Eduard Flor - Ster aan de hemel, ets kopen? Bied vanaf 30!Eduard Flor - Ster aan de hemel, ets kopen? Bied vanaf 30!Eduard Flor - Ster aan de hemel, ets kopen? Bied vanaf 30!Eduard Flor - Ster aan de hemel, ets kopen? Bied vanaf 30!Eduard Flor - Ster aan de hemel, ets kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Eduard Flor (1925-2015)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Karakteristieke, relatief grote ets van Eduard Flor op dik papier.  Met potlood gesigneerd en genummerd (188/190). In redelijk goede conditie; vooral de buitenste randen van de marge zijn vuil en vlekkerig maar de ets zelf en een smalle rand rondom de ets (inclusief signatuur en nummering) zijn goed te noemen.  Ingelijst met passe-partout is het werk dan ook prima.

 

Afmetingen: 65cm x 50cm (blad), 49cm x 35cm (beeld)

 

Werk moet bij voorkeur worden opgehaald in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O). Als dat niet lukt, dan kan het werk aangetekend en goed verpakt verstuurd worden op kosten van de koper.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd7-2-2018 om 16:50
Eindtijd16-2-2018 om 19:50
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken