Else van der Feer Lader-Lohmann - Olieverf Marouflé, Landschap - Ingelijst - Verkocht

Else van der Feer Lader-Lohmann - Olieverf Marouflé, Landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 400!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Else van der Feer Lader-Lohmann - Olieverf Marouflé, Landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 400!
Else van der Feer Lader-Lohmann - Olieverf Marouflé, Landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 400!Else van der Feer Lader-Lohmann - Olieverf Marouflé, Landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 400!Else van der Feer Lader-Lohmann - Olieverf Marouflé, Landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 400!Else van der Feer Lader-Lohmann - Olieverf Marouflé, Landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 400!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Else van der Feer Lader-Lohmann (1897-1984)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
DragerMarouflé
StijlExpressionistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen22.5 x 26.5 cm (h x b)
Incl. lijst34 x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Werk is - zoals gebruikelijk bij haar oeuvre - geschilderd op papier/karton wat is gemaroufleerd op paneel. 


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code: 

QQVALK

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Else van der Feer Lader-Lohmann (1897-1984)

Nederlands NederlandsDuits Duits

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
9957 verkochte items
Alle items van deze verkoper (40)
38 cm
34 cm
26.5 cm
22.5 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd29-10-2018 om 16:40
Eindtijd5-11-2018 om 22:20
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken