Enric Adsera Riba - diepdruk / aquatint - '14 Cartons de llet 3/15' - 002-B

Enric Adsera Riba - diepdruk / aquatint - '14 Cartons de llet 3/15' - 002-B kopen? Bied vanaf 40!
Enric Adsera Riba - diepdruk / aquatint - '14 Cartons de llet 3/15' - 002-B kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Enric Adsera Riba (1939)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1976
TechniekPreeg/Blinddruk
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen50 cm x 37.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage3/15
Enric Adserà Riba, geboren in 1939 in het Spaanse Catalonië, groeide op in een land dat herstelde van een burgeroorlog. Hij ontving les van Josep Busquets, beeldhouwer uit Barcelona. Daarna bezocht hij de Escuela de Bellas Artes te Barcelona. Hij was daarna lid van Centro Artístico Sant Lluc en Cúpula del Coliseum in Barcelona tot 1960.
Pakketpost - De 2de Kans Kunst van Zaansgroen wordt verzonden met risico voor de koper. Afhalen in de galerie in Zaandam geniet de voorkeur. Het werk bekijken alvorens een bod te doen behoort tot de mogelijkheden. 2de Kans Kunst valt onder de ‘Bijzondere regeling kunst’ en valt onder het 0% btw tarief. Transportkosten worden met 21% btw belast. 
Eigen koerier / Swift - Voor eigen koerierskosten geldt: Afstand tussen Zaandam en uw bestemming berekend via Googlemaps met een minimum van €50 . Voor een verzending via Swift koeriers rekenen wij €55 voor een pakket tot 150 cm . Transportkosten worden met 21% btw belast.  
Afhalen - Indien u een kunstwerk komt afhalen, doet u dit binnen twee weken. Zaansgroen heeft een beperkte opslag. De maximale ophaaltermijn is 1 maand na factuurdatum. Het werk zal na deze maand weer ter veiling worden aangeboden. U heeft geen recht op restitutie van reeds betaalde kosten.
Conditie
ConditieGoed
Verkleurd, papierschade boven. Plakbandresten verso. Bijgesneden.
Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd2-9-2023 om 20:15
Eindtijd17-9-2023 om 21:51
Openingsbod € 40
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZaandam,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.