Erwin Olaf - OWN boek - Verkocht

Erwin Olaf - OWN boek kopen? Bied vanaf 50!
Erwin Olaf - OWN boek kopen? Bied vanaf 50!Erwin Olaf - OWN boek kopen? Bied vanaf 50!Erwin Olaf - OWN boek kopen? Bied vanaf 50!Erwin Olaf - OWN boek kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Erwin Olaf (1959)
TypeKunstboeken
Jaartal2012
TechniekHardcover
Afmetingen37 cm x 29.1 cm (h x b)

Het fotoboek OWN biedt een compleet overzicht van het rijke fotografische oeuvre van Erwin Olaf.


Alle bekende series zijn vertegenwoordigd, van 'Chessmen' uit 1988 tot meer recente series als Rain, Hope, Grieve, Fall, Keyhole en Le Dernier Cri. Er zijn enkele mode- en reclamefoto's, maar de nadruk ligt op het vrije werk. In de prachtig gereproduceerde beelden wordt goed zichtbaar met hoeveel oog voor detail Olaf zijn modellen in interieurs heeft neergezet. Met zijn fotocamera toont hij zich een hedendaagse schilder van het menselijke tekort, die behalve bij oude meesters als Caravaggio, Vermeer en Hopper ook inspiratie vindt in films uit de jaren zestig en zeventig van Fellini, Kubrick en Pasolini.
Door de perfecte beheersing van licht en kleur ontstaan de gelaagde vertellingen die een sterk verlangen naar schoonheid reflecteren en nostalgische gevoelens oproepen naar een niet nader aangeduid verleden.

Dankzij de grote bijdrage van meer dan tachtig gerenommeerde fotografen die een van hun werken hebben gedoneerd, is YOPE weer in staat om zowel nieuwe kopers en ervaren verzamelaars een veelzijdige selectie van unieke werken aan te bieden.

Alle opbrengsten van de veiling komen ten goede aan het werk van Young Perspectives.
ConditieNieuwstaat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd6-3-2023 om 11:54
Eindtijd18-3-2023 om 19:11
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.