Espen Hagen - Zeefdruk, Chiefs (Groot) - Verkocht

Espen Hagen - Zeefdruk, Chiefs (Groot) kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Espen Hagen - Zeefdruk, Chiefs (Groot) kopen? Bied vanaf 50!
Espen Hagen - Zeefdruk, Chiefs (Groot) kopen? Bied vanaf 50!Espen Hagen - Zeefdruk, Chiefs (Groot) kopen? Bied vanaf 50!Espen Hagen - Zeefdruk, Chiefs (Groot) kopen? Bied vanaf 50!Espen Hagen - Zeefdruk, Chiefs (Groot) kopen? Bied vanaf 50!Espen Hagen - Zeefdruk, Chiefs (Groot) kopen? Bied vanaf 50!Espen Hagen - Zeefdruk, Chiefs (Groot) kopen? Bied vanaf 50!Espen Hagen - Zeefdruk, Chiefs (Groot) kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Espen Hagen (1964-2008)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2005
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen60 cm x 115 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage120


De opvallende en sprekende stijl van werken en de manier waarop Espen Hagen door de combinatie van verschillende technieken het “karakter” van zijn personages weet vast te leggen blijft niet onopgemerkt. Er volgen vele exposities, waaronder in Vancouver, Oslo, Monaco, Kroatië, Massachusetts, Keulen en in Trondheim. In Amsterdam alleen al in onder meer het Vondelpark, Galerie Donkersloot, Beurs van Berlage, Het Magazijn en Hotel Okura, maar ook in Den-Haag (Hotel Des Indes), Maastricht en Naarden (het Arsenaal).
Vanaf halverwege de 90-er jaren werkt Espen Hagen nauw samen met zijn vriend Herman Brood. Espen exposeert twee keer in Café Dante, waarvan één maal samen met Brood. In 1997 exposeren ze ook weer samen, dit keer in het Arsenaal van Jan des Bouvrie te Naarden. Door hun regelmatige gezamenlijk optreden en de vele doeken die zij samen produceerden wordt Espen Hagen vaak de protégé opvolger van Herman Brood genoemd. Espen Hagen was de “coming man” in de Nederlandse schilderskunst. Dankzij de veelvuldige exposities in zowel binnen- als buitenland en zijn regelmatige televisieoptredens was de ster van deze getalenteerde kunstenaar sterk rijzende. Op 10 april 2008 is Espen Greger Hagen overleden aan de gevolgen van een hartstilstand.
Oplage kan afwijken van de foto
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Espen Hagen (1964-2008)

Nederlands NederlandsNoors Noors Alle items van deze kunstenaar (12)

Geplaatst door  duif
Lid sinds 2018
1792 verkochte items
Alle items van deze verkoper (96)
115 cm
60 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar,  Nederland
VerzendingNaar Nederland, België en Duitsland
Veilinggegevens
Starttijd20-6-2023 om 23:47
Eindtijd2-7-2023 om 20:50
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.