Espen Hagen - gemengde techniek op papier, Naakt - Verkocht

Espen Hagen - gemengde techniek op papier, Naakt kopen? Bied vanaf 80!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Espen Hagen - gemengde techniek op papier, Naakt kopen? Bied vanaf 80!
Espen Hagen - gemengde techniek op papier, Naakt kopen? Bied vanaf 80!Espen Hagen - gemengde techniek op papier, Naakt kopen? Bied vanaf 80!Espen Hagen - gemengde techniek op papier, Naakt kopen? Bied vanaf 80!Espen Hagen - gemengde techniek op papier, Naakt kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Espen Hagen (1964-2008)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpErotiek
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen36.5 x 26.5 cm (h x b)
Passe-partout40 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Naaktstudie in gemengde techniek. Opvallend gebruik van gele waterverf en metaalkleurige verf.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.  

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. 

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen  voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Conditie
ConditieGoed
Randen van het papier op sommige plekken beschadigd.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,49
Naar België € 17,49
Naar Duitsland € 17,49
Europese Unie € 17,49
Wereldwijd € 29,49

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Espen Hagen (1964-2008)

Nederlands NederlandsNoors Noors Alle items van deze kunstenaar (7)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
9970 verkochte items
Alle items van deze verkoper (27)
30 cm
40 cm
26.5 cm
36.5 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd6-12-2021 om 11:05
Eindtijd15-12-2021 om 7:30
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken