Evert den Hartog - Bronzen beeld: Leda en de Zwaan - Verkocht

Evert den Hartog - Bronzen beeld: Leda en de Zwaan kopen? Bied vanaf 850!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Evert den Hartog - Bronzen beeld: Leda en de Zwaan kopen? Bied vanaf 850!
Evert den Hartog - Bronzen beeld: Leda en de Zwaan kopen? Bied vanaf 850!Evert den Hartog - Bronzen beeld: Leda en de Zwaan kopen? Bied vanaf 850!Evert den Hartog - Bronzen beeld: Leda en de Zwaan kopen? Bied vanaf 850!Evert den Hartog - Bronzen beeld: Leda en de Zwaan kopen? Bied vanaf 850!Evert den Hartog - Bronzen beeld: Leda en de Zwaan kopen? Bied vanaf 850!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Evert den Hartog (1949)
TypeBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999
TechniekBrons
Afmetingen21 x 15 x 11 cm (h x b x d)
Gewicht3747 gram
GesigneerdHandgesigneerd
Gepatineerd bronzen beeld van Evert den Hartog. Titel: Leda en de Zwaan. Afmetingen beeld: H: 21cm/br: 15cm/d: 11cm. Het beeld is aan de achterkant voorzien van een atelier stempel. 
De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Den Hartog volgde van 1971 tot 1976 een kunstopleiding aan de Rotterdamse Academie van Beeldende Kunsten en Technische Wetenschappen en kreeg daar les van onder anderen Arie Teeuwisse en Bram Roth. Hij begon aanvankelijk met het maken van beeldhouwwerken in keramiek, maar bekwaamde zich daarna in het bronsgieten.

Den Hartog is bekend om zijn gestileerde bronzen dierfiguren.[2] Met name vogels en stieren zijn terugkerende onderwerpen. Ook zijn dochter Eline diende hem tot inspiratie, zoals is te zien aan zijn beelden met betrekking tot ballet en zwemles.[3] Hij streeft naar een zekere speelsheid en humor in zijn werk, die goed is terug te vinden in zijn behandeling van thema's uit de Griekse mythologie, onder andere Leda en de zwaan en Europa en de stier.

Conditie
ConditieZeer Goed
In zeer goede staat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 17,95
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Evert den Hartog (1949)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
1516 verkochte items
Alle items van deze verkoper (592)
15
21
11
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd1-8-2020 om 14:48
Eindtijd15-8-2020 om 12:15
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken