Evert Moll - olieverf op doek - Havengezicht - Verkocht

Evert Moll - olieverf op doek - Havengezicht kopen? Bied vanaf 625!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Evert Moll - olieverf op doek - Havengezicht kopen? Bied vanaf 625!
Evert Moll - olieverf op doek - Havengezicht kopen? Bied vanaf 625!Evert Moll - olieverf op doek - Havengezicht kopen? Bied vanaf 625!Evert Moll - olieverf op doek - Havengezicht kopen? Bied vanaf 625!Evert Moll - olieverf op doek - Havengezicht kopen? Bied vanaf 625!Evert Moll - olieverf op doek - Havengezicht kopen? Bied vanaf 625!Evert Moll - olieverf op doek - Havengezicht kopen? Bied vanaf 625!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Evert Moll (1878-1955)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlImpressionistisch
OnderwerpHavengezicht
IngelijstIngelijst
Afmetingen40 x 80 cm (h x b)
Incl. lijst60 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd


Een prachtig havengezicht/marine schilderij (olieverf op doek) van de Nederlandse kunstschilder Evert Moll (1878-1955). Met authentieke lijst. Gesigneerd rechts onder .  Het werk is te bezichtigen bij Kunsthandel Martins Anno 2018 (Nederland). Verzenden of afhalen is mogelijk.

Info:

Evert Moll werd 15 december 1878 in Voorburg geboren en overleed op 10 mei 1955 in Den Haag. Hij woonde en werkte tussen 1895 tot 1930 in Voorburg, Londen, Parijs, Den Haag, en Rotterdam. Hij vestigde zich vervolgens in Den Haag. Daar kreeg hij raadgevingen van Willen Maris en vormde zich verder zelf. Hij werkte veel in opdracht van kunsthandelaren in de Verenigde Staten en in Canada. Schilderde landschappen, maar vooral rivier, zee- en havengezichten en in zijn laatste jaren ook stillevens. Werk van Evert Moll bevindt zich o.a. in de Rijkscollectie, het Zuiderzeemuseum en het museum Boymans-van Beuningen.


Herkomst:

Collectie Kunsthandel Martins Anno 2018 (Nederland).

Conditie
ConditieGoed
De conditie van het kunstwerk is goed. De lijst is wat bijgewerkt (aan de rechter onder-punt).
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Tweede exloermond, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 5,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieTweede Exloermond,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd19-11-2018 om 15:54
Eindtijd27-11-2018 om 19:44
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken