• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Evert van Vliet: Tekening, Windows II - Ingelijst - Verkocht

Evert van Vliet: Tekening, Windows II - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Evert van Vliet: Tekening, Windows II - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Evert van Vliet: Tekening, Windows II - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Evert van Vliet: Tekening, Windows II - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Evert van Vliet: Tekening, Windows II - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Evert van Vliet: Tekening, Windows II - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Evert van Vliet: Tekening, Windows II - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Evert van Vliet: Tekening, Windows II - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Evert van Vliet (1947)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

Titel: Windows II
Jaartal: Niet gedateerd
Afmetingen lijst: 83 cm x 63 cm (Beeld: 30 cm x 40 cm)
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: potloodtekening op papier
Ingelijst: Ja, in houten lijst 
Conditie kunstwerk: In goede staat, maar een aantal vlekjes aan de rechterkant in het beeld een een smalle strook vergeling rondom het beeld langs de randen van het passe-partout
 


Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQLS

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 1,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:30-08-2017 om 14:03
Eindtijd:10-09-2017 om 14:03
Biedingen (1)
Wauters
31 aug. / 16:37
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.