• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Fon Klement - Boardsnede, Defrinpoler

Fon Klement - Boardsnede, Defrinpoler kopen? Bied vanaf 50!

Dit item is verkocht Toon item

Fon Klement - Boardsnede, Defrinpoler

Grafiek na 1900

Verkoopprijs: € 57,50 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen

Andere items

Fon Klement - Boardsnede, Defrinpoler kopen? Bied vanaf 50!
Fon Klement - Boardsnede, Defrinpoler kopen? Bied vanaf 50!Fon Klement - Boardsnede, Defrinpoler kopen? Bied vanaf 50!Fon Klement - Boardsnede, Defrinpoler kopen? Bied vanaf 50!
Fon Klement - Boardsnede, Defrinpoler kopen? Bied vanaf 50!Fon Klement - Boardsnede, Defrinpoler kopen? Bied vanaf 50!Fon Klement - Boardsnede, Defrinpoler kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (272)

Lid sinds 2010
36993 verkochte items
Alle items van deze verkoper (259)
  • Fon Klement (1930-2000)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
OnderwerpAbstract
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen54.5 cm x 52 cm (h x b)
Passe-partout76.5 cm x 72 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage55/70

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten). 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Conditie

ConditieGoed

De witrand is vlekkerig. Passe-partout heeft enkele lichte beschadigingen langs de randen.

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 57,50(Incl. 15% veilingkosten)

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:07-04-2020 om 17:05
Eindtijd:14-04-2020 om 22:47

Biedingen (1):

vog
11 apr. / 17:59
€ 50
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.