Fon Klement: Boardsnede, Lumiere D'Arles - Ingelijst (Groot!) - Verkocht

Fon Klement: Boardsnede, Lumiere D'Arles - Ingelijst (Groot!) kopen? Bied vanaf 150!
Fon Klement: Boardsnede, Lumiere D'Arles - Ingelijst (Groot!) kopen? Bied vanaf 150!Fon Klement: Boardsnede, Lumiere D'Arles - Ingelijst (Groot!) kopen? Bied vanaf 150!Fon Klement: Boardsnede, Lumiere D'Arles - Ingelijst (Groot!) kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Fon Klement (1930-2000)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Lumiere D'Arles
Jaartal: niet gedateerd
Afmetingen lijst: 120,5 cm x 116 cm (Beeld: 95 cm x 92 cm)
Oplage:  H.C. eigendruk
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood en met vingerafdrukken (rechtsonder)
Materiaal: Boardsnede op papier
Ingelijst: Ja, in aluminium lijst
Conditie kunstwerk: In zeer goede staat
Oorspronkelijke galerieprijs: € 1.900

 

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

 

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn incl. BTW. (Er komt dus niet nog BTW bij.)

Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling.Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQZW

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 190,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:15-05-2018 om 09:29
Eindtijd:27-05-2018 om 09:29
Biedingen (4)
Forest
20 mei / 16:22
€ 190
THEO1961
20 mei / 16:22
€ 180
Forest
20 mei / 10:08
€ 160
schoffel
15 mei / 18:55
€ 150
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.