• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Frank van den Broeck - Pasteltekening op papier, Zonder titel - Ingelijst - Verkocht

Frank van den Broeck - Pasteltekening op papier, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!
Frank van den Broeck - Pasteltekening op papier, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Frank van den Broeck - Pasteltekening op papier, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Frank van den Broeck - Pasteltekening op papier, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Frank van den Broeck (1950)
TypeTekening / Aquarel
Jaartal1989
TechniekPastel/Krijt
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen63 cm x 48 cm (h x b)
Lijst80.5 cm x 70.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Herkomst: Collectie Otto Schaap

Afkomstig van de kunstenaar zelf. 


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een hamerprijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepali
ConditieZeer Goed

Het werk is in goede staat. Op verschillende plekken is het werk los van het stevig onderblad, daarnaast bevat het hier en daar lichte kreuk in het blad.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Frank van den Broeck (1950)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (3)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (323)

Lid sinds 2010
45420 verkochte items
Alle items van deze verkoper (662)
Pinterest
70.5 cm
80.5 cm
48 cm
63 cm
Dit item is verkocht voor 287,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:03-12-2020 om 13:27
Eindtijd:13-12-2020 om 19:27
Biedingen (1)
BasViola
13 dec. / 18:27
€ 250
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.