Frans Room - Vuurtoren – Willemstad - zeefdruk

Frans Room - Vuurtoren – Willemstad - zeefdruk kopen? Bied vanaf 55!
Frans Room - Vuurtoren – Willemstad - zeefdruk kopen? Bied vanaf 55!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Frans Room (1939)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2000
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlRealistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen60 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage125

De vuurtoren van Willemstad is gebouwd in 1947 en gedoofd in 1989. Het is de enige vuurtoren in de provincie Noord-Brabant. Het is geen officieel monument, door de gemeente Willemstad wel als zodanig gekoesterd, maar nog steeds niet aangesloten op het elektriciteitsnet. De schepen in het Hollandsch Diep, voor het geval radar en navigatiesystemen het zouden begeven, vertrouwen op de drijvende betonning, voorzien van rode en groene lichtbakens.

Eigenlijke beeld is 47 x 61 cm.

Wordt verzekerd verzonden in een stevige kartonnen koker.

De 2de Kans Kunst van Zaansgroen wordt verzonden met risico voor de koper. Afhalen in de galerie in Zaandam geniet de voorkeur. Het werk bekijken alvorens een bod te doen behoort tot de mogelijkheden. 2de Kans Kunst valt onder de ‘Bijzondere regeling kunst’ en valt onder het 0% btw tarief. Voor koerierskosten geldt: heen én terugreis tussen Zaandam en uw bestemming berekend via Googlemaps. Transportkosten worden met 21% btw belast.
Conditie
ConditieZeer Goed
Komt uit de voorraad kunstenaar zelf
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Zaandam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 10,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd19-12-2022 om 14:29
Eindtijd1-1-2023 om 21:05
Openingsbod € 55
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZaandam,  Nederland