Franscz Witte - Lot van 4 pentekeningen, Figuren en architectuur - Verkocht

Franscz Witte - Lot van 4 pentekeningen, Figuren en architectuur kopen? Bied vanaf 1!
Franscz Witte - Lot van 4 pentekeningen, Figuren en architectuur kopen? Bied vanaf 1!Franscz Witte - Lot van 4 pentekeningen, Figuren en architectuur kopen? Bied vanaf 1!Franscz Witte - Lot van 4 pentekeningen, Figuren en architectuur kopen? Bied vanaf 1!Franscz Witte - Lot van 4 pentekeningen, Figuren en architectuur kopen? Bied vanaf 1!Franscz Witte - Lot van 4 pentekeningen, Figuren en architectuur kopen? Bied vanaf 1!Franscz Witte - Lot van 4 pentekeningen, Figuren en architectuur kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Franscz Witte (1935)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekPen (Inkt)
DragerPapier
OnderwerpStadsgezicht
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen24 cm x 24 cm (h x b)
Passe-partout30 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Dit lot bevat 4 pentekeningen door Franscz Witte. Eén werk zit in passe-partout, de andere drie niet. Wij hebben de afmeting gebruikt van het werk met passe-partout. 


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een hamerprijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

ConditieZeer Goed

Alle werken zijn in goede staat, één item heeft een kreuk in de hoek van het blad.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Franscz Witte (1935)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (3)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330 )

Lid sinds 2010
46978 verkochte items
Alle items van deze verkoper (666)
Pinterest
30 cm
30 cm
24 cm
24 cm
Dit item is verkocht voor 1,15 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:09-12-2020 om 12:39
Eindtijd:19-12-2020 om 19:18
Biedingen (1)
nelleke1958
09 dec. / 14:11
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.